ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερες από 560 εταιρίες καλούν για ανάληψη δράσης
Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο υποστήριξαν τις σταδιακά αυξανόμενες εκκλήσεις των κυβερνήσεων για να κάνουν περισσότερα, προκειμένου να αντιστρέψουν την επιταχυνόμενη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και να υποστηρίξουν ευρύτερες προσπάθειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
Περισσότερες από 560 εταιρίες, με συνολικό τζίρο 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ αυτών η Walmart, η Citigroup και η Microsoft υπέγραψαν ανακοίνωση, καλώντας για την ανάληψη δράσης στη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας.
Το κάλεσμα αυτό έγινε καθώς ο ΟΗΕ προετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία διάσκεψη για τη βιοποικιλότητα αργότερα μέσα στο μήνα, προκειμένου να αναπτύξει την κατάλληλη δυναμική για μία νέα παγκόσμια συμφωνία για την εξάλειψη των απειλών κατά του φυσικού περιβάλλοντος, μετά τις πρόσφατες δασικές πυρκαγιές στον Αμαζόνιο και στην Καλιφόρνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Επέβαλε πρόστιμο 432.366 δολαρίων στο Telegram
- ΗΠΑ: «Ναι» στη διέλευση ιρανικών δεξαμενόπλοιων από τα Στενά του Ορμούζ για να διασφαλιστεί η τροφοδοσία της παγκόσμιας αγοράς
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε 8,3% ο δείκτης μισθολογικού κόστους το δ’ τρίμηνο του 2025
- Μια συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της πλοιοδιαχείρισης, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.