Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 821η / 8 Ιουνίου 2018 συνεδρίασή του αποφάσισε την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας «J&P ABAΞ» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας «ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.
Επιπλέον αποφάσισε την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας «NUNTIUS Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» ως προς την παροχή της επενδυτικής υπηρεσίας της διενέργειας συναλλαγών για ίδιο λογαριασμό της περ. 3 του τμήματος Α του παραρτήματος Ι του ν. 4514/2018.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.