ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκστρατεία ειδικού σκοπού συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας με αναγκαίο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα προϊόντα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊου, ξεκίνησε η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), μέσω του συλλογικού της οργάνου, την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και παράλληλα με την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Σε σημερινή δήλωσή του. ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, Θεόδωρος Βενιάμης, ανέφερε: «Σε στενή συνεργασία με την ελληνική Πολιτεία, η ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια δηλώνει παρούσα να ενισχύσει με εφόδια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας που βρίσκεται με αυταπάρνηση στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία.
Ενδεικτικά, ήδη προσφέρθηκαν 105 αναπνευστήρες ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άκης Σκέρτσος: Στόχος μας το δημόσιο σχολείο του Κολωνού να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από το αντίστοιχο στο Κολωνάκι
- Ο Τραμπ πρότεινε ενεργειακή εκεχειρία σε Μόσχα και Κίεβο ενόψει χειμώνα, όμως αμφιβάλει αν Πούτιν τη δεχτεί
- Χρηματιστήριο: Πληθωρισμός στο 5,1% και τραπεζικό sell-off με -3% – Στο κόκκινο η Αθήνα, συναγερμός για τη Γαλλία
- Νέοι και προϊόντα νικοτίνης: Τι δείχνουν τα δεδομένα για το κάπνισμα και το άτμισμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.