ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γερμανία έχει μία καλή πιθανότητα να περάσει τον επικείμενο χειμώνα χωρίς τη λήψη δραστικών μέτρων, αλλά παρ’ όλα αυτά βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δύσκολη περίοδο και πρέπει να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο η Ρωσία να μειώσει περισσότερο τη ροή του φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.
“Έχουμε ακόμη έναν πολύ κρίσιμο χειμώνα μπροστά μας. Πρέπει να περιμένουμε ότι (ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν) θα μειώσει περαιτέρω το φυσικό αέριο,” δήλωσε ο Χάμπεκ στην κρατική γερμανική τηλεόραση ARD από τον Καναδά, όπου και πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη μαζί με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς.
Διαβάστε επίσης
Φυσικό αέριο: Γιατί η Γερμανία θα χρειαστεί να μειώσει την κατανάλωση περισσότερο από κάθε άλλη χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Τη δεύτερη μεγαλύτερη μείωση στην τιμή του ντίζελ στην ΕΕ πέτυχε η Ελλάδα
- Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη – Τι απαντά ο ίδιος
- Χρηματιστήριο: Φορτσάρουν οι τράπεζες, πολύ κοντά στις 2.500 ο δείκτης
- Κριστίν Λαγκάρντ: Ο πληθωρισμός θα επιστρέψει στον στόχο – Δεν χρειάζονται αυστηρότερα μέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.