• ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS

    ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS

    Ενέργεια

    ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS: H πρόταση στην ηλεκτρική ενέργεια που συμφέρει και ανταμείβει!

    • NewsRoom

    Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. H εταιρεία εν μέσω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης έχει λανσάρει σταδιακά από τον Αύγουστο τη νέα γενιά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS.

    Τα προγράμματα απευθύνονται σε οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές ρεύματος χαμηλής τάσης και είναι προσαρμοσμένα στο έκτακτο ρυθμιστικό πλαίσιο, που αναστέλλει την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής.

    Από το Μάιο 2023, ο ΗΡΩΝ προσφέρει στους οικιακούς και επαγγελματικούς (με συμφωνημένη ισχύ ως 25 ΚVA) καταναλωτές χαμηλής τάσης, το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS που προσφέρει επιπλέον και το πιο GENEROUS ΔΩΡΟ: το 10% της μηνιαίας κατανάλωσης. Μάλιστα το ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS προσφέρεται για τις καταναλώσεις Ιουλίου 2023 στη χαμηλότερη τελική τιμή της αγοράς, και για τους υφιστάμενους αλλά και για τους νέους πελάτες που θα το επιλέξουν!

    Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς το ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS ανταμείβει επιπλέον τους καταναλωτές που θα το επιλέξουν και θα το διατηρήσουν, καθώς το GENEROUS ΔΩΡΟ αυξάνεται κατά 50% (!) μετά τη συμπλήρωση 6 μηνών παραμονής σε αυτό το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας. Δηλαδή, η δωρεάν ποσότητας της μηνιαίας κατανάλωσης από 10% αυξάνεται σε 15%!

    Με το νέο πρόγραμμα ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS, ο HΡΩΝ γίνεται ο πρώτος πάροχος που λανσάρει πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας που αυξάνει τα οικονομικά οφέλη του στην πάροδο του χρόνου και ανταμείβει τους πελάτες που θα το εμπιστευτούν και θα το διατηρήσουν. Ο ΗΡΩΝ με την τιμολογιακή στρατηγική που ακολουθεί στο νέο πρόγραμμα ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS, αποδεικνύει πως σχεδιάζει έμπρακτα, προγράμματα και υπηρεσίες στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, που εκτός από απλά, κατανοητά, χωρίς προϋποθέσεις, δίνουν βαρύτητα και στη διακράτηση των πελατών δηλαδή στη δημιουργία μακρών σχέσεων εμπιστοσύνης και ανταμοιβής προς τους πελάτες του!

    Για το μήνα Ιούλιο 2023, το ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS έχει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, ανταποδίδοντας την επιλογή των καταναλωτών σε βάθος χρόνου. Από τις παρακάτω χρεώσεις προμήθειας ρεύματος αφαιρείται η κρατική επιδότηση ΤΕΜ που θα ανακοινώσει το ΥΠΕΝ για τον Ιούλιο 2023.

     

    Πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Χρέωση Παγίου (€/μήνα) Τελική Χρέωση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με δώρο το 10% της μηνιαίας κατανάλωσης για τους πρώτους 6 μήνες (€/μήνα) Τελική Χρέωση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με δώρο το 15% της μηνιαίας κατανάλωσης μετά τους πρώτους 6 μήνες (€/μήνα)
    SIMPLY GENEROUS HOME 3,50 0,0855 0,0808
    SIMPLY GENEROUS BUSINESS S

     

    1,50 0,0855 0,0808

     

    Όπως όλα τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας από τον ΗΡΩΝΑ, το ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS συνδυάζεται με την πρωτοποριακή πρόσθετη υπηρεσία ΗΡΩΝ ΕΝ.Α για όφελος από φωτοβολταϊκό χωρίς εγκατάσταση, χωρίς στέγη, με την επιδότηση ΗΡΩΝ!

    Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα και να επιλέξουν το ΗΡΩΝ SIMPLY GENEROUS καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της οικογένειας GENEROUS στο heron.gr, σε ένα κατάστημα ΗΡΩΝ ή στο 18228.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Attica Bank: Προκήρυξη διαγωνισμού για αξιοποίηση 13 ακινήτων

    Κέρδη 300 εκατ. ευρώ για τα επαγγελματικά ταμεία

    Γιάννης Στουρνάρας: Είμαστε κοντά στο τέλος του ανοδικού κύκλου των επιτοκίων

    ──────────────────

    Εκλογές 2023

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων