ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ρωσική Gazprom ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ρωσικές δεξαμενές φυσικού αερίου βρίσκονταν στις 24 Αυγούστου στο 91,4% της δυναμικότητάς τους.
Το επίπεδο αποθήκευσης φυσικού αερίου πριν από τον χειμώνα στην Ρωσία παρακολουθείται συστηματικά από την στιγμή που η Μόσχα είχε δηλώσει ότι η ανάγκη πλήρωσης των αποθεμάτων έχει προτεραιότητα σε σχέση με τις εξαγωγές φυσικού αερίου.
Διαβάστε επίσης:
Deutsche Bank: «Πάρτε» τα κέρδη σας από ευρωπαϊκές μετοχές, έρχεται ήπια ύφεση τα επόμενα τρίμηνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καραβίας (Eurobank): «Δεν αρκεί να μοιράζουμε την πίτα, πρέπει να μεγαλώσουμε την οικονομία» – Ανάγκη για παραγωγικές επενδύσεις
- Η Σίλια Κριθαριώτη με τον Παναγιώτη Τσάκο στο επικό Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ
- Σούπερ μάρκετ: Καταψύκτες στους 55 βαθμούς – Τρόφιμα εκατομμυρίων στα σκουπίδια
- Πλάκα: Απολογούνται οι 3 κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς – «Είμαι συντετριμμένος, δεν φταίω εγώ» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.