• Ενέργεια

    ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Στις 346.000 οι νέες συμβάσεις

    μπακουρας

    Λεωνίδας Μπακούρας, πρόεδρος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ


    Ξεπερνούν τις 346.000 οι νέες συμβάσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ., ενώ τα χιλιόμετρα  του δικτύου της ανέρχονται σε 2.366 και έχουν πραγματοποιηθεί προοδευτικά επενδύσεις ύψους 556,7 εκ. ευρώ σε υποδομές δικτύου, νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό.

    Αυτά ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, σήμερα σε εκδήλωση στη Θεσ/κη στην οποία μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, κα Κατερίνα Στάχταρη και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων, κ. Μιχάλης Στεργιόπουλος.

    Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, παρουσίασε τα κύρια επιχειρησιακά, λειτουργικά και οικονομικά αποτελέσματα της τελευταίας διετίας. Παράλληλα με την παρουσίαση, έγινε μια αποτύπωση του υφιστάμενου δικτύου διανομής, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση για την επέκταση στις νέες περιοχές σύμφωνα με το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Εταιρείας και με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια και την αδιάλειπτη τροφοδοσία του δικτύου. Ταυτόχρονα, δόθηκε έμφαση στη συνέπεια που διακρίνει την ΕΔΑ ΘΕΣΣ ως προς την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων στο σύνολο των δραστηριοτήτων της.

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναδείχθηκαν τα ποιοτικά στοιχεία και οι αξίες που καθοδηγούν τόσο τη διοίκηση όσο και τους εργαζομένους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας της.

    Το πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου διανομής κινείται, και αναγνώρισαν την πρότυπη επιχειρησιακή λειτουργία της εταιρείας, την καινοτόμο δράση και την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, παράγοντες που την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στην αγορά της ενέργειας της χώρας.



    ΣΧΟΛΙΑ