array(0) {
}
        
    
Menu
-1.43%
Τζίρος: 329.74 εκατ.

Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου

Ενέργεια

ΔΕΗ: Μαζί, απέναντι σε κάθε δυσκολία

ΔΕΗ

Η ΔΕΗ διατηρεί και επεκτείνει τα μέτρα που έχει λάβει για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Ο Covid19 έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας. Αλλά πολύ περισσότερο την καθημερινότητα πολλών από εμάς που έχουν πληγεί από τα μέτρα περιορισμού του ιού, τα οποία περιορίζουν και το εισόδημά μας.

Η ΔΕΗ, από την αρχή της πανδημίας, ανταποκρίθηκε αμέσως και εφάρμοσε οικονομικά μέτρα για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης. Τώρα, από την 1η Οκτωβρίου, επαναφέρει και επεκτείνει εκ νέου τα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης που είχε λάβει.

Έτσι, έως τις 31 Δεκεμβρίου, η ΔΕΗ προσφέρει:

Δωρεάν πάγιο για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης, νοικοκυριά και επαγγελματίες.

Έκπτωση 8% για νοικοκυριά και επιχειρήσεις χαμηλής τάσης με κατανάλωση πάνω από 2.000 kWh.

Επιπλέον έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες: Ηλικιωμένους άνω των 70 ετών και σε άτομα σε μηχανική υποστήριξη, που δεν εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο*.

Κατάργηση της κλιμακωτής χρέωσης, για να μην ανησυχεί ο πελάτης που περνάει περισσότερες ώρες στο σπίτι.

Και 10€ έκπτωση για όλους τους πελάτες e-bill, παλαιούς και νέους, που λαμβάνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους.

Αλλά και έως τις 31 Δεκεμβρίου προσφέρει 100€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό του νέου βασικού οικιακού προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας «ΔΕΗ myHome Enter».

Επιπλέον, η ΔΕΗ προσφέρει τρόπους εξυπηρέτησης που βοηθούν στη διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών:

  • 74 καταστήματα λειτουργούν και με Ραντεβού. Οι πελάτες κλείνουν το ραντεβού τους στο appointment.dei.gr και εξυπηρετούνται στην ώρα που θέλουν, χωρίς αναμονή και χωρίς συνωστισμό στα καταστήματα τα οποία τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
  • Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 800 900 1000, για ό,τι χρειάζονται όλοι οι πελάτες.
  • Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται και ψηφιακά, στο dei.gr
ΔΕΗ: Εξυπηρέτηση και COVID

Με αυτές τις κινήσεις, η ΔΕΗ προσφέρει έμπρακτα τη στήριξή της σε αυτούς που την χρειάζονται τώρα, περισσότερο από ποτέ, δίνοντας μία ανάσα σε νοικοκυριά και επαγγελματίες για να προχωρήσουν μαζί σε ένα ασφαλές μέλλον.

*Οι ευάλωτοι πελάτες-δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου συνεχίζουν να τιμολογούνται με τα ειδικά προνομιακά τιμολόγια και μεγάλες εκπτώσεις.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βουτιά της Alpha και η περίεργη δήλωση Orcel, η Metlen και οι κομάντο της ΑΚΟ Capital, τα νέα πρόσωπα της Real, η κίνηση του Στάσση, ο άγνωστος πόλεμος του Μαντωνανάκη, οι δύο εταιρείες του Μαρτίνου, ο προσεκτικός Θεοδωρικάκος και το πάρτι του Κοταρίδη
ΔΕΗ: Τι φέρνει η συμμετοχή με 49% στη CmBlu Greece και τις οργανικές μπαταρίες
ΔΕΗ: Στρατηγικό deal με τη γερμανική CMBlu
ΔΕΗ: Έξυπνες λύσεις εξυπηρέτησης ενισχύουν την ψηφιακή εμπειρία των πελατών
Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
Η πρεμιέρα της ταινίας Melania, η συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη με τα Νερά ΑρρένΑ, «Νημάτων Ένδυμα» της Denise Ελευθερίου, 30 Χρόνια «Μαζί για το Παιδί», προτάσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, πρεμιέρα της θρυλικής «ΛΟΛΑ» στο Παλλάς, η προσφορά Αγάπης της ΔΕΗ και ο Λόρδος Βύρωνας Πυργοδεσπότης στην Κηφισιά
ΔΕΗ: Στο 5,69% το ποσοστό ιδίων μετοχών
Το story της 3E και ο οδοστρωτήρας ΑΚΤΟR, το beef Βακάκη – Citi, η ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ, ποιοι φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Παναγόπουλου, ο Κίκιζας στο My Story, ένα δικαστικό quiz και η κυρία, το εφοπλιστικό χαστούκι και τα Loro Piana
ΔΕΗ: Διαψεύδει δημοσιεύματα για πιθανή εξαγορά της Nova
Νέο ΔΕΗ Mini Park στον Σταθμό Λαρίσης