• Business

    Εμφανίστηκε ο μέτοχος της Folli Follie

    • NewsRoom

    Ο πρόεδρος της Fosun Guo Guangchang


    Η φερόμενη ως «εξαφάνιση» του Guo την περασμένη εβδομάδα είχε προκαλέσει ανησυχίες στους επενδυτές αναφορικά με την επίπτωση που θα είχε αυτό στην Fosun, η οποία έχει μερίδια, μεταξύ άλλων, στην γαλλική ξενοδοχειακή αλυσίδα Club Med, στην βρετανική Thomas Cook, καθώς και στην Folli Follie.

    Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις αναφορές περί «εξαφάνισής» του, λόγω έρευνας για υπόθεση διαφθοράς, έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Fosun International Guo Guangchang, ο οποίος συμμετείχε σε εταιρική σύσκεψη, όπως ανέφεραν πηγές στο Reuters.

    Ο Guo δεν είπε που βρίσκονταν τόσο διάστημα, ούτε αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Fosun σύμφωνα με την οποία, ο πρόεδρός της βοηθούσε τις κινεζικές αρχές σε έρευνα.

    Ο Guo, όπως ανέφεραν οι πηγές, συζήτησε την στρατηγική και της επιδόσεις της Fosun.

    Η φερόμενη ως «εξαφάνιση» του Guo την περασμένη εβδομάδα είχε προκαλέσει ανησυχίες στους επενδυτές αναφορικά με την επίπτωση που θα είχε αυτό στην Fosun, η οποία έχει μερίδια μεταξύ άλλων στην γαλλική ξενοδοχειακή αλυσίδα Club Med, στην βρετανική Thomas Cook, καθώς και στην Folli Follie.

    Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι ο πρώτος κινέζος CEO που φέρεται να έχει «εξαφανιστεί» προσωρινά φέτος, καθώς η κινεζική κυβέρνηση επιχειρεί να πατάξει τη διαφθορά στον επιχειρηματικό κόσμο, και ιδιαίτερα στον χρηματοοικονομικό κλάδο.



    ΣΧΟΛΙΑ