ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι η κα Σεβαστή Αμανατίδου του Αναστασίου ανέλαβε τα καθήκοντα του Επικεφαλής της Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Εταιρείας.
Η κα Σεβαστή Αμανατίδου είναι Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής, και διαθέτει εμπειρία στην κανονιστική συμμόρφωση επιχειρήσεων.
Διαβάστε επίσης
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Επανεξετάζεται ο δασμός εισαγωγής χάλυβα ύψους 5% στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης προς Δήμαρχο Καλαβρύτων: Σταματήστε να κρύβεστε για να ανοίξει ξανά ο Οδοντωτός
- NN Hellas: Τι απαντά για τις αυξήσεις στα ισόβια συμβόλαια υγείας
- Τι θα γινόταν αν πόνταρες αντίθετα από το ένστικτό σου;
- Αλβανία: Μαζικές διαδηλώσεις για το θέρετρο του γαμπρού του Τραμπ – Στο στόχαστρο η κυβέρνηση Ράμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.