ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζημία απομείωσης 5,24 εκατ. ευρώ προ φόρων (3,98 εκατομμυρίων μετά φόρων) αναμένει να αναγνωρίσει η Eltrak στα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Αναλυτικότερα, η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΤΡΑΚ αναφέρει:
Η ΕΛΤΡΑΚ ΑΕ (η «Εταιρεία») βρίσκεται σε διαδικασία κατάρτισης των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της 30ής Ιουνίου 2019.
Εντός αυτού του πλαισίου επαναπροσδιόρισε τη χρήση των ακινήτων της και, καθώς προτίθεται να πωλήσει ένα από τα ακίνητά της, πραγματοποίησε, σύμφωνα με Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, έλεγχο απομείωσης της αξίας του εν λόγω ακινήτου (impairment test).
Προς τον σκοπό αυτό, η Διοίκηση έκανε χρήση εκτίμησης ανεξάρτητου εκτιμητή ακινήτων προκειμένου να προσδιοριστεί η αγοραία αξία του ακινήτου και να αναγνωριστεί οιαδήποτε αρνητική διαφορά από την αξία που έχει το ακίνητο στα βιβλία της Εταιρείας ως ζημία απομείωσης στις ενδιάμεσες χρηματοοικονομικές καταστάσεις του εξαμήνου.
Για την άμεση και ενδελεχή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, η Εταιρεία ανακοινώνει ότι αναμένει να αναγνωρίσει μια απομείωση ποσού €5,24 εκατομμυρίων προ φόρων (€3,98 εκατομμυρίων μετά φόρων) στα αποτελέσματα εξαμήνου του 2019.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.