• Business

    Ηλίας Κοκοτός (Elounda Peninsula): Πώς κάναμε ρεκόρ εν μέσω πανδημίας

    Ηλίας Κοκοτός: To 2021 θα κλείσει με άνοδο του τζίρου μας σε σχέση με το 2019

    Ηλίας Κοκοτός. Επικεφαλής Elounda Mare


    Οι πλούσιοι κι διάσημοι τουρίστες απογείωσαν τις πληρότητες του εμβληματικού ξενοδοχείου Elounda Peninsula στην Ελούντα της Κρήτης της οικογένειας Κοκοτού.

    Και είναι λογικό στην ανακοίνωση της εταιρείας να επισημαίνεται ότι το Elounda Peninsula, με πληρότητες 84%, είναι το μοναδικό ίσως ξενοδοχείο της Ευρώπης που εν μέσω της πανδημίας είδε τα έσοδά του να αυξάνονται αντί να μειώνονται. Τον Αύγουστο μάλιστα το ξενοδοχείο είχε αύξηση τζίρου που ήταν από τις καλύτερες της τελευταίας δεκαετίας.

    «Όταν τον Μάρτιο του 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την πανδημία, πήραμε τη στρατηγική απόφαση να στοχεύσουμε στα πολύ υψηλά εισοδήματα», λέει ο Ηλίας Κοκοτός. «Δεν προχωρήσαμε σε προσφορές και εκπτώσεις, αλλά αντίθετα προσελκύσαμε τους επισκέπτες αυτούς που είχαν μεν προτεραιότητα την ασφάλεια αλλά και την οικονομική δυνατότητα να χρησιμοποιούν ιδιωτικά αεροσκάφη για τις μετακινήσεις τους».

    Κι όπως λέει «τόσο στο Elounda Peninsula, όσο και στο άλλο μας ξενοδοχείο Elounda Mare, όλες οι ακριβές σουίτες και βίλες σημείωσαν εξαιρετικά υψηλές πληρότητες τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο»

    Να σημειωθεί ότι φέτος το Elounda Peninsula All Suite Hotel ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της πλήρους ανακαίνισής του (ύψους 7 εκατ. ευρώ), ενώ η οικογένεια Κοκοτού σχεδιάζει μεθοδικά τη συνέχεια του επενδυτικού της σχεδίου τόσο στο ίδιο ξενοδοχείο όσο και στα άλλα δύο καταλύματα συμφερόντων της, του Porto Elounda Golf & Spa Resort και του Elounda Mare Hotel, Relais & Châteaux.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ