• Business

    Elon Musk: Απειλεί με αποχώρηση από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter

    • NewsRoom
    Elon Musk

    Elon Musk


    Mε αποχώρηση από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter ύψους 44 δισ. δολαρίων απείλησε ο Elon Musk.

    Συγκεκριμένα ο CEO της Tesla προειδοποίησε ότι μπορεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter εάν η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν του παρέχει δεδομένα για τα μηνύματα spam και τους ψεύτικους λογαριασμούς.

    Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλαν στην εταιρεία οι δικηγόροι του δισεκατομμυριούχου, το Twitter «παραβαίνει ξεκάθαρα και επί της ουσίας» τις υποχρεώσεις του και ο Musk διατηρεί όλα τα δικαιώματα να καταγγείλει τη συμφωνία.

    Νωρίτερα τον Μάρτιο, ο Musk δήλωσε ότι θα θέσει τη συμφωνία «προσωρινά σε αναμονή», ενώ περίμενε από την εταιρεία να του δώσει στοιχεία για το ποσοστό των ψεύτικων accounts στην πλατφόρμα.

    «Ο Musk πιστεύει ότι το Twitter αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του βάσει της συμφωνίας, γεγονός που προκαλεί περαιτέρω υποψίες ότι η εταιρεία αποκρύπτει τα εν λόγω δεδομένα καθότι ανησυχεί για το τι θα αποκαλύψει η ανάλυση των στοιχείων αυτών από τον ίδιο», σύμφωνα με την επιστολή.

    «Ο Musk πιστεύει ότι η εταιρεία αντιστέκεται και παρεμποδίζει το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες», αναφέρεται στην επιστολή των δικηγόρων.

    Η μετοχή του Twitter σημειώνει απώλειες άνω του 4% στα 38,47, λίγη ώρα μετά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι γίνεται με τη Τesla; Προειδοποίηση για μετοχές τεχνολογίας και crypto

    Τελεσίγραφο από Elon Musk: Γυρίστε στα γραφεία σας ή φύγετε από την Tesla

    Elon Musk VS Bill Gates: Νέα κόντρα με αφορμή την Tesla



    ΣΧΟΛΙΑ