• Business

    Ελλάκτωρ: Τι λένε πηγές της Reggeborgh για την διαμάχη με τους εφοπλιστές Μπάκο – Καϋμενάκη

    • NewsRoom
    Χένρι Χόλτερμαν (Reggeborgh): Οι υπεραξίες από την ΓΕΚ Τέρνα, τα 140 εκατ. στην Ελλάκτωρ και ο δρόμος προς την Attica Bank

    Χένρι Χολτερμαν – Reggeborgh Invest


    Απαντώντας στην ανακοίνωση των μετόχων – εφοπλιστών Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη, κύκλοι της Reggeborgh αναφέρουν τα εξής:

    “Αφού πρώτα έκαναν επιλεκτική διαρροή τμήματος ιδιωτικής συμφωνίας, που το σύνολο της είναι σε γνώση των εποπτικών αρχών και για την οποία έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ανακοινώσεις, κατόπιν έβγαλαν “θυμωμένη ανακοίνωση” για να αυτό-επιβεβαιώσουν τον εαυτό τους!

    Παρ’ ότι γνωρίζουν ότι όσα μονότονα επαναλαμβάνουν έχουν κριθεί και απορριφθεί αρμοδίως (με πιο πρόσφατη την απόρριψη και της τελευταίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τους από το Πρωτοδικείο Αθηνών), εξακολουθούν στον ίδιο τόνο, με μόνο στόχο να πιέσουν εξωθεσμικά τις εποπτικές αρχές!

    Την ουσία της υπόθεσης την έχει όμως απαντήσει η επιχειρηματική πραγματικότητα της εταιρίας σήμερα, η οποία προχωρά με ασφάλεια στην επόμενη ημέρα, προς όφελος των μετόχων, των εργαζομένων της και της εθνικής οικονομίας”.

    Διαβάστε ακόμα:

    Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Τι λέει για τον «πόλεμο» Reggeborgh με Μπάκο – Καϋμενάκη



    ΣΧΟΛΙΑ