• Real Estate

    Το νέο πρόσωπο του ιστορικού κτηρίου της Ελευθεροτυπίας

    • NewsRoom
    Το νέο πρόσωπο του ιστορικού κτηρίου της εφημερίδας Ελευθεροτυπία


    Στον νέο του ένοικο, τη γαλλικών συμφερόντων εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών Webhelp Hellas παραδόθηκε το ανακαινισμένο από την Eurobank, στην οποία ανήκει πλέον, το ιστορικό κτήριο στον Νέο Κόσμο, όπου στεγαζόταν κάποτε η εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

    Πρόκειται για το METROPOLIS, μία εντυπωσιακή ανακατασκευή του επταώροφου ακινήτου, το οποίο έχει περάσει στην ιδιοκτησία της εταιρείας Value Τουριστική.

    Υπεύθυνη για το project management του έργου ήταν η εταιρεία Dimand, ενώ η ανακατασκευή του πραγματοποιήθηκε από την κατασκευαστική εταιρεία Eλιν Τεχνική.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτήριο έχει πλέον αναβαθμιστεί σε βιοκλιματικό κτίριο με πιστοποίηση LEED, ενώ τις εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης ενέργειας παρείχε η Schneider Electric.

    Το ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία

    Το ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία»Το νέο πρόσωπο του ιστορικού κτηρίου της εφημερίδας Ελευθεροτυπία

    Ο νέος ένοικος

    Ποια είναι η Webhelp 

    Η γαλλικών συμφερόντων εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών Webhelp θέτει τους ανθρώπους της στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται, για να εμπλουτίσει την εμπειρία του πελάτη αλλά και για να αναπτύξει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εταιρεία που την εμπιστεύεται. Συμμετέχει σε ολόκληρη την αλυσίδα δράσεων των εταιρειών, από την εμπειρία του πελάτη έως τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς επίσης και τις υπηρεσίες πληρωμών.

    Με την επιλογή της Webhelp, τα διεθνή brands αποκτούν πρόσβαση σε μια κοινότητα 75.000 ενθουσιωδών και άρτια καταρτισμένων εργαζομένων στις 170 εγκαταστάσεις της εταιρείας και σε περισσότερες από 50 χώρες.

    Η Webhelp είναι σήμερα ο Ευρωπαίος ηγέτης στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, με κύκλο εργασιών άνω των 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2020, ενώ στοχεύει να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης μέσα στα επόμενα χρόνια.

    Η Schneider Electric ανέλαβε τη διανομή ισχύος με πιστοποιημένους πίνακες Μέσης Τάσης SM6, καθώς και διασυνδεδεμένους πίνακες χαμηλής τάσης με έξυπνους μετρητές ενέργειας, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και αξιοπιστία για το κτήριο. Επιπλέον, οι λύσεις αυτοματισμού BMS και KNX της Schneider Εlectric συνέβαλαν στον ολοκληρωμένο έλεγχο του Η/Μ εξοπλισμού του κτηρίου



    ΣΧΟΛΙΑ