ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζημιές ύψους 9,9 εκατ. δολαρίων εμφάνισε το 2017 ο καναδικός όμιλος Eldorado, από ζημιές ύψους 344,2 εκατ. δολαρίων το προηγούμενο έτος.
Η παραγωγή χρυσού, συμπεριλαμβανομένης και της μονάδας στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, ανήλθε στις 292.791 ουγγιές.
Όσον αφορά στα μεταλλεία των Σκουριών, η εταιρία σημειώνει οτι έχει τεθεί σε καθεστώς συντήρησης, εν αναμονή της έκδοσης των αδειών που έχουν καθυστερήσει από το ελληνικό δημόσιο.
Η κατασκευή της μονάδας δεν θα επανεκκινηθεί έως ότου έχουν ληφθεί όλες οι άδειες από το ελληνικό δημόσιο, σημειώνει η εταιρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Sunlight: Η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο, τα σχέδια επέκτασης σε ΗΠΑ-Καναδά και ο παράγων Tesla
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορρές: Ξεκίνησε η αποδοχή της δημόσιας πρότασης Nissos
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ξεκινάει αύριο η δημόσια προσφορά για το ομόλογο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Αποχώρησε με αιχμές κατά Ανδρουλάκη η Ρόζα Βρεττού και οδεύει προς την ΕΛΑΣ
- AKTOR: Deal με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για το 51% χαρτοφυλακίου ΑΠΕ – Επένδυση 370 εκατ. ευρώ
- Ντόναλντ Τουσκ: Προειδοποιεί για ρωσικές υβριδικές επιθέσεις με drones και πυραύλους στην Πολωνία
- «Υδάτινες Συμμαχίες»: Εθνική προτεραιότητα η υδατική ασφάλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.