• Business

    Κορρές: Ξεκίνησε η αποδοχή της δημόσιας πρότασης Nissos

    • NewsRoom

    Γιώργος Κορρές


    Ξεκίνησε η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης Nissos από την Κορρές εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για τις δύο εταιρείες. Η περίοδος αποδοχής θα διαρκέσει έως τις 23 Απριλίου ενώ δημοσιοποιήθηκε και πληροφοριακό δελτίο της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης.

    Το πληροφοριακό δελτίο της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Nissos Holings προς τους μετόχους της Κορρές δημοσιοποίησε η δεύτερη.

    Υπενθυμίζεται πως το πληροφοριακό δελτίο εγκρίθηκε στις 21 Μαρτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Κορρές
    Γιώργος Κορρές φαρμακοποιός, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας “Κορρές”

    Όπως αναφέρεται στο πληροφοριακό δελτίο, η Δημόσια Πρόταση αφορά στην απόκτηση του συνόλου των Μετοχών, τις οποίες δεν κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, ο Προτείνων ή/και οποιοδήποτε Πρόσωπο που Ενεργεί Συντονισμένα με τον Προτείνοντα κατά την 31.01.2018, ημέρα που κατέστη υπόχρεος για την υποβολή της Δημόσιας Πρότασης, ήτοι 1.748.436 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσώπευαν ποσοστό 12,87% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ενώ ούτε ο Προτείνων ούτε άλλο Πρόσωπο που Ενεργεί Συντονισμένα με τον Προτείνοντα κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, άλλες Μετοχές ή δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας κατά την ανωτέρω ημερομηνία και την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης.

    Σημειώνεται ότι, κατά την 31.01.2018, και την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων κατείχε 11.838.064 Μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 87,13% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Ο Προτείνων προσφέρεται να καταβάλει τοις μετρητοίς το Προσφερόμενο Τίμημα, ήτοι €5,08, για κάθε εγκύρως προσφερθείσα και μεταβιβασθείσα Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης.

    Η διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής θα είναι 4 εβδομάδες, με έναρξη την 26.03.2018 και ώρα 08:00 (ώρα Ελλάδος) και λήξη την 23.04.2018 με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

    Δείτε ΕΔΩ Πληροφοριακό Δελτίο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρ. Μεγάλου: Νέα συμφωνία 100 εκατ. Πειραιώς-ΕΤΕπ για την χρηματοδότηση έργων εξοικονόμησης ενέργειας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ: Τι… ετοιμάζει η εισπρακτική της Qualco για τους 120.000 οφειλέτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Alpha Bank Κύπρου: Στα 86,7 εκατ. οι ζημιές για το 2017



    ΣΧΟΛΙΑ