• Business

    Στην Dimand το Μινιόν – Άνω των 25 εκατ. το τίμημα

    Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πρόεδρος και CEO Dimand

    Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πρόεδρος και CEO Dimand


    Η εταιρεία Dimand του Δημήτρη Ανδριόπουλου κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά για την απόκτηση του Μινιόν σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του mononews.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το προσφερόμενο τίμημα ήταν άνω των 25 εκατ. ευρώ.

    Συγκεκριμένα, μετά την κατάθεση των 5 συνολικά δεσμευτικών προσφορών για το 10ώροφο κτήριο που εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 20.000 τμ στην Ομόνοια, η προσφορά της Dimand ήταν η υψηλότερη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, την αμέσως καλύτερη προσφορά κατέθεσαν οι ισραηλινοί της Brown Hotels.

    Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά άμεσα, συγκεκριμένα εντός του έτους.

    Το ακίνητο που στεγαζόταν το Μινιόν

    Το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο η Deloitte έχει αποτιμήσει στα 25 εκατ. ευρώ, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Folli Follie αλλά δεν είναι σε εκείνα που έχει δεσμεύσει η αρχή καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος. Έχει δοθεί από την εταιρεία ως εγγύηση για την ενδιάμεση χρηματοδότηση που της παράσχει το επενδυτικό κεφάλαιο Arena αλλά και τη στήριξη των ομολογιούχων στο σχέδιο εξυγίανσης.

    Επομένως για την Folli Follie το ύψος του τιμήματος είναι σημαντικό, καθώς θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του ποσού της χρηματοδότησης αλλά και προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης

    Folli Follie: Τα επόμενα βήματα για την παραχώρηση του Μινιόν

    Μινιόν: Πέντε οι μνηστήρες για το θρυλικό ακίνητο – Στους διεκδικητές και η Dimand του Δημήτρη Ανδριόπουλου

    Mια φορά κι έναν καιρό ήταν το Μινιόν…



    ΣΧΟΛΙΑ