• Business

    Diversa: Επιστρέφει στη διοίκηση ο Κ. Κλοκοτάρας – Νέα συμφωνία με επενδυτές

    • NewsRoom

    Diversa


    Επανέρχεται η παλαιά διοίκηση με επικεφαλής τον Κ. Κλοκοτάρα, ενώ παράλληλα ακυρώνεται η συμφωνία με το επενδυτικό σχήμα, ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο η Diversa.

    Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, η εταιρεία έχει καταλήξει σε νέα συμφωνία με επενδυτές, οι οποίοι προτίθενται να εισφέρουν τα αναγκαία κεφάλαια, για να απαλλαγεί η εταιρία από το δανειακό βάρος και να αποκτήσει νέες πηγές εσόδων.

    Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εισφορά κεφαλαίων και η είσοδος νέων μετόχων θα πραγματοποιηθεί μέσω ΑΜΚ, για την οποία θα ζητηθεί έγκριση των μετόχων σε επικείμενη γενική συνέλευση.

    Παράλληλα, η εταιρεία σημειώνει ότι είναι σε τελική φάση οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες, για τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών, με διαγραφή μεγάλου μέρους της και αποπληρωμή των υπόλοιπων.

    Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι προϋπόθεση για τον σχεδιασμό και τη συμμετοχή του στρατηγικού επενδυτή αποτελεί η παραμονή της εταιρίας στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, τονίζει.

    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας εδώ.

    Διαβάστε ακόμη:

    Autohellas: Για 4η χρονιά «Κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων» στα «True Leaders Awards» της ΙCAP

    Βιοτέρ: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας

    SoftBank: Πούλησε μετοχές της Uber αξίας 2 δισ. δολαρίων – Το επόμενο στοίχημα της εταιρείας

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ