ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανησυχία προκάλεσε στους επιβάτες η ελαφρά πρόσκρουση των πλοίων Blue Horizon και Blue Galaxy, το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά.
Από το ατύχημα, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Το “Βlue Ηorizon” με 493 επιβάτες είχε προορισμό το Ηράκλειο ενώ το “Βlue Galaxy” με 603 επιβάτες τα Χανιά. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το “Blue Horizon” χτύπησε αριστερά με την πρύμνη την πλώρη δεξιά του “Blue Galaxy.
Και στα δύο πλοία απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους, έως ότου επιθεωρηθούν από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και λάβουν πιστοποιητικό αξιοπλοΐας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.