• Business

    Δημήτρης Βιδάκης: Ανέλαβε Operating Partner στην Elikonos Capital Partners

    • NewsRoom

    Δημήτρης Βιδάκης


    Ο Δημήτρης Βιδάκης, ανέλαβε Operating Partner στη Elikonos Capital Partners, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

    Από τη θέση αυτή, θα συμμετέχει στην αξιολόγηση των επενδύσεων, επικεντρώνοντας σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού, εταιρικής και εμπορικής ανάπτυξης και διοικητικής λειτουργίας.

    Έρχεται στην Elikonos από την Παλίρροια όπου διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Oμίλου από τις αρχές του 2019. Μέχρι τότε είχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Κορρές από το 2011.

    Υπήρξε στέλεχος της Coca-Cola Hellenic όπου ξεκίνησε ως Γενικός Διευθυντής Πολωνίας, ενώ από το 2006 είχε την θέση του Γενικού Διευθυντή Ελλάδος και ταυτόχρονα τη θέση του Προέδρου των εταιρειών Τσακίρης και ΕΛΧΥΜ.

    Πριν από την Coca-Cola Hellenic, διετέλεσε στέλεχος της Unilever για 15 χρόνια. Κατά την διάρκεια αυτή ήταν Διευθύνων Σύμβουλος για τα προϊόντα παγωτού στην Τσεχία και τη Σλοβακία, ενώ αργότερα ανέλαβε τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή για την Ουγγαρία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Σερβία και τη Ρωσία καθώς και για την Τσεχία και την Σλοβακία. Τελευταία του θέση στην Unilever ήταν αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου για τα κατεψυγμένα προϊόντα και παγωτά στην Αυστρία.

    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας ένα τόσο υψηλού επιπέδου στέλεχος, με πολύχρονη διεθνή και εγχώρια εμπειρία και βαθιά και πολύπλευρη γνώση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων αλλά ταυτόχρονα και έναν εξαιρετικό άνθρωπο” δήλωσε ο Παντελής Παπαγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Elikonos Capital Partners.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρευνα: Το 66% των Ελλήνων καταναλωτών θα κάνει μεγαλύτερες και πιο προσεγμένες χριστουγεννιάτικες αγορές

    Wall Street: Ανοδικά τα futures με ώθηση από τα στοιχεία για τον πληθωρισμό



    ΣΧΟΛΙΑ