• Business

    Δημήτρης Κούτρας (Intrakat): Τι είπε για το ενδεχόμενο εξαγοράς της εταιρείας από τους κκ. Μπάκο και Καϋμενάκη

    Δημήτρης Κούτρας


    Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο επιχειρηματικού deal στην Intrakat ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Δημήτριος Κούτρας.

    Ο ισχυρός άνδρας της Intrakat απάντησε το εξής κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, σε ερώτημα για τα όσα έχουν διαρρεύσει πρόσφατα στον Τύπο για μεταβολή της σύνθεσης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας:

    «Για να τελειώσω με τα δημοσιεύματα εμείς είμαστε ένα θεσμικό όργανο και σαν Intrakat δεν έχουμε τίποτα να πούμε για αυτά, ούτε κουβέντες κάνουμε. Αυτά θα ανακοινωθούν, αν υπάρχουν κουβέντες που δεν ξέρω αν υπάρχουν, από εκεί που πρέπει».

    Σημειώνεται πως έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για συμμετοχή των εφοπλιστών Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη στη μετοχική σύνθεση του Ομίλου, ύστερα από το επιτυχημένο deal της πώλησης του 30% της Ελλάκτωρ στη Motor Oil έναντι 182 εκατ. ευρώ (κέρδος 60 εκατ. ευρώ) στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

    Λίγη ώρα μετά τη 13:00 σήμερα το μεσημέρι η τιμή της μετοχής της Intrakat κατέγραφε άνοδο 13,40% στα 2,37 ευρώ. Γεγονός που δείχνει ότι στην αγορά προεξοφλείται το deal.

    Χωρίς το Σωκράτη Κόκκαλη η Γενική Συνέλευση-Ποια θέματα αναβλήθηκαν

    Υπενθυμίζεται πως ή έκτακτη γενική συνέλευση του Ομίλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 10:00 χωρίς την παρουσία του μεγαλομετόχου της Intracom, Σωκράτη Κόκκαλη.

    Επίσης, αποφασίστηκε η αναβολή ψήφισης δύο θεμάτων, τα οποία αφορούσαν στην εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και την Επιτροπή Ελέγχου, και η μεταφορά τους για τις 15 Ιουλίου. Όπως έχει γράψει, ήδη το mononews, πηγές εκτιμούν ότι η απόφαση αυτή προεξοφλεί σημαντικές εξελίξεις στην εταιρεία.

    Διαβάστε επίσης

    INTΡΑKAT: Έρχονται εξελίξεις; Στο +3% η μετοχή

    Intrakat: Τι φέρνει η συνεργασία με την Parkwind- Κοντά στην είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην INKAT Energy



    ΣΧΟΛΙΑ