ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς την παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη πραγματοποιείται η ΓΣ των μετόχων της Ιντρακάτ.
Χωρίς την παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη, μεγαλομετόχου της Ιντρακομ, πραγματοποιείται η ΓΣ των μετόχων της Ιντρακάτ.
Η Ιντρακομ κατέχει το 36,79% των μετοχών της Ιντρακάτ.
Κατά την διάρκεια της ΓΣ αναβλήθηκαν δυο κρίσιμα θέματα δηλαδή 1) η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και 2) η εκλογή της επιτροπής Ελέγχου.
Πηγές εκτιμούν ότι “η αναβολή των δυο αυτών θεμάτων προεξοφλεί νέες εξελίξεις στην εταιρεία”.
Η μετοχή ΙΝΚΑΤ -0,60% 4,95 , αυτή την ώρα σημειώνει άνοδο 3,11% στα 2,15 ευρώ.
Έντονα ανοδικά κινείται και η Ιντρακόμ ΙΝΤΚΑ 0,88% 3,45.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.