Την απογοήτευσή του για την απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, το οποίο αποφάσισε την ενοχή του Τηλέμαχου Λαβίδα, εξέφρασε ο συνήγορος του επιχειρηματία Τζόναθαν Στρίτερ. Όπως ξεκαθαρίζει, η πλευρά του επιχειρηματία αναμένεται να ασκήσει έφεση στην απόφαση, ενώ διευκρινίζει πως ο κ. Λαβίδας διατηρεί την εμπιστοσύνη του στην Αμερικανική Δικαιοσύνη.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Στρίτερ:
«Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι με τη σημερινή απόφαση και σκοπεύουμε να ασκήσουμε έφεση.
Ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας διατηρεί την εμπιστοσύνη του στην Αμερικανική δικαιοσύνη. Ενώ θα εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης, ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας υποβάλλει την παραίτησή του από κάθε θέση ευθύνης που κατέχει σήμερα, θέση που φιλοδοξεί να διεκδικήσει εκ νέου όταν λάβει τέλος αυτή η δοκιμασία.
Jonathan R. Streeter
Partner
Dechert LLP»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη για τα φάρμακα για την παχυσαρκία: Θα χορηγούνται με pass – Πότε θα «κόβεται» ο ασθενής, τι ορίζει το νέο πρωτόκολλο
- Με ποιον βουλευτή έγινε «μπαρούτι» ο Κ.Μ., η σύγκρουση Μαξίμου με Ανδρουλάκη, Ελληνες βουλευτές στη… Χονολουλού και τι θέλουν Ελληνικά Mirage στη Βρετανία
- Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
- Χρηματιστήριο: Αυτά είναι τα deals που «απογειώνουν» τον γενικό δείκτη
