• Business

    Διοίκηση Creta Farms στο mononews: «Η σύμβαση με τον Κων. Δομαζάκη λύθηκε αυτοκλήτως μετά την παύση του από τη θέση του CEO»

    • Γιώργος Μανέττας

    Κωνσταντίνος Δομαζάκης, πρώην μεγαλομέτοχος της Creta Farms


    Για αυτόκλητη λύση της σύμβασης εργασίας με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του CEO κάνει λόγο η διοίκηση της Creta Farms, σχολιάζοντας δηλώσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας περί απόλυσής του από την εταιρεία.

    «Η σύμβαση με τον κ. Κωνσταντίνο Δομαζάκη λύθηκε αυτοκλήτως, μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να προχωρήσει στην παύση των καθηκόντων του ως διευθύνοντα συμβούλου», σημειώνουν χαρακτηριστικά πηγές προσκείμενες στη διοίκηση της Creta Farms, τονίζοντας πως η πλευρά του κ. Κων. Δομαζάκη χρησιμοποιεί το γεγονός για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, αφού πρόκειται για μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη.

    Σπεύδουν μάλιστα να προσθέσουν πως «ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης είναι πλέον ένα απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και από τη στιγμή που δεν είναι διευθύνων σύμβουλος, δεν μπορεί να έχει σύμβαση με την εταιρεία» ενώ όσον αφορά στο γεγονός πως η απόλυση κοινοποιήθηκε με εξώδικο στην κατοικία του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη στο Ρέθυμνο, υπογραμμίζουν πως αυτό συνέβη επειδή ο τελευταίος δεν πήγε να την παραλάβει ο ίδιος, παρ’ ότι ειδοποιήθηκε σχετικά.

    Στο «μέτωπο» του ειδικού ελέγχου που διενεργεί η PwC, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται –εκτός απροόπτου- το πόρισμα που θα φωτίσει αρκετές πτυχές της ενδοοικογενειακής διαμάχης που ξέσπασε στην κρητική αλλαντοβιομηχανία και εκτιμάται πως θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.



    ΣΧΟΛΙΑ