ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αμερικανικές αρχές διερευνούν τη DWS Group, θυγατρική της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank που εξειδικεύεται στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, μετά τη δήλωση του πρώην επικεφαλής της βιωσιμότητας της εταιρίας ότι διόγκωσε τη χρήση βιώσιμων επενδυτικών κριτηρίων στη διαχείριση των περιουσιακών της στοιχείων, όπως ανέφερε χθες, Τετάρτη, η εφημερίδα «The Wall Street Journal».
Οι έρευνες διεξάγονται από την Επιτροπή Χρηματιστηριακών Συναλλαγών των ΗΠΑ και ομοσπονδιακούς εισαγγελείς και βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές που έχουν λάβει γνώση για τις εξελίξεις.
Η Deutsche Bank αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της WSJ.
Διαβάστε επίσης
Deutsche Bank: Το ναυτιλιακό στοίχημα του ενός δισ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Στον μεγάλο τελικό ο Ακύλας
- Στον MSCI Greece Standard προστίθεται η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Στον Small Cap Greece η CrediaBank, εκτός η Cenergy
- Γιώργος Στάσσης : Η αύξηση κεφαλαίου ανοίγει ένα νέο πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη ΔΕΗ
- Γιατί Μαρινάκης και Κομινάκης επένδυσαν στα γυμναστήρια της Alterlife
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.