• Business

    ΔΕΛΤΑ: Αλλαγές στην παραγωγική διαδικασία για το γάλα εβαπορέ

    • NewsRoom


    Την αναδιάρθρωση της δομής της λειτουργίας του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας, όπου παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, αποφάσισε η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

    Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, το εργοστάσιο μετά από 45 χρόνια συνεχούς λειτουργίας εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτηριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού. Η αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας μελετάται από την εταιρία και θα ενταχθεί σε επόμενα επενδυτικά πλάνα.

    Ακόμα, η γαλακτοβιομηχανία τονίζει ότι «για να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του «Γάλα Βλάχας εβαπορέ», η εταιρεία βρίσκεται σε επικοινωνία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος εβαπορέ στην Ευρώπη».

    «Όσον αφορά στα στελέχη και στους εργαζομένους στο εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας, που σήμερα παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα. Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους», υπογραμμίζει.

    «Το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, ένα ξεχωριστό σήμα και ένα ξεχωριστό προϊόν για δεκαετίες για τις ελληνικές οικογένειες, θα παραμείνει στο portfolio της ΔΕΛΤΑ μιας και αντικατοπτρίζει μια μεγάλη αξία και μια ξεχωριστή ιστορία», καταλήγει η ανακοίνωση.



    ΣΧΟΛΙΑ