• Business

    Δέκα εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε σένα και την πρώτη σου Ferrari!

    • NewsRoom
    car


    Εσύ λοιπόν που θέλεις να αγοράσεις μια Ferrari. Ωραία. Και τι κάνεις γι΄αυτό; Το να κερδίσεις από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να είναι δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο. Για να γίνει επομένως το αμάξι των ονείρων σου, ή οτιδήποτε άλλο ποθείς πραγματικότητα, αρκεί απλώς να το πιστέψεις… γιατί ακριβώς η επιτυχία έρχεται πρώτα μέσα από το μυαλό σου.

    Και δεν είμαστε επηρεασμένοι από την γνωστή φράση, στον Αλχημιστή του Paulo Coelo, “αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις” αλλά μιλάμε κυρίως για την δύναμη του ανθρώπου που όταν έχει ένα στόχο, εάν εργαστεί, τότε θα τον φτάσει. Αρκεί απλώς να ακολουθήσουμε κάποια βήματα για να αντιμετωπίσουμε τα δέκα εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε εμάς και την πολυπόθητη Ferrari.

    ferrari

    1. Δεν έχετε τις κατάλληλες πεποιθήσεις 

    Η νοοτροπία που έχετε τώρα έχει προκαθοριστεί μέσα από ιδέες και συμπεριφορές που έχετε υιοθετήσει στο παρελθόν. Οι πεποιθήσεις λοιπόν αυτές σας προσδιορίζουν. Γι’ αυτό αν εκπαιδεύσετε αρχικά τον νου και το μυαλό σας, τότε εκείνη η Ferrari θα γίνει δικιά σας.

    2. Δεν πιστεύετε ότι όλα είναι πιθανά

    Εάν διατηρείτε διάφορα ανόητα πιστεύω τύπου “έτσι είναι η ζωή” και τα σχετικά, τότε δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα στην ζωή σας. Ο άνθρωπος που περνάει με την Ferrari από δίπλα σας πιθανότατα να μην πιο έξυπνος από εσάς απλά ίσως πιο αισιόδοξος.

    clif

    3. Είστε τεμπέληδες

    Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, εάν βαριέστε να σηκωθείτε από την καρέκλα σας τότε πώς θα κατακτήσετε το όνειρο σας; Η απάντηση είναι εύκολη.

    4. Θεωρείται τη σκληρή δουλειά μάταιη 

    Τα λεφτά (δυστυχώς) δεν έρχονται από μόνα τους, γι’ αυτό βγείτε έξω να τα κερδίσετε.

    5. Σπαταλάτε το χρόνο σας παρακολουθώντας την επιτυχία των άλλων

    Εάν ξοδεύετε όλο σας το χρόνο στο να βλέπετε τι κάνουν οι άλλοι στο Instagram, τότε πότε θα βρείτε τον χρόνο για να κυνηγήσετε τους στόχους σας; Σταματήστε λοιπόν την “παρακολούθηση” των άλλων και ξεκινήστε την ενασχόληση με εσάς τους ίδιους.

    clock

    6. Είστε παθητικοί 

    Αν είστε παθητικοί, τότε δεν θα μπορείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Κυνηγήστε το όνειρο σας με πάθος και τότε σίγουρα θα το κατακτήσετε.

    7. Πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι έξω και σας περιμένει

    Αν περιμένετε ότι όλα θα γίνουν από μόνα τους, τότε θα περιμένετε για πολύ καιρό ακόμα. Βγείτε έξω και παλέψτε, μόνο έτσι θα μπορέσετε να σταθείτε στα πόδια σας και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

    8. Δεν ακολουθείτε το πραγματικό σας πάθος

    Δεν μπορούμε να προσποιηθούμε το πάθος μας. Αναγκαζόμαστε να προσαρμοζόμαστε σε μια καθημερινότητα που τις περισσότερες φορές δεν μας αρέσει. Βρείτε αυτό που αγαπάτε να κάνετε και τότε σίγουρα θα το κάνετε σωστά.

    9. Ο εγωισμός σας ξεπερνάει κάθε όριο

    Απλά και μόνο επειδή έχετε καταφέρει κάτι δεν σημαίνει ότι πάντα θα κατακτάτε τους στόχους σας. Ο εγωισμός μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός σας. Ο εγωισμός σάς κάνει να νιώθετε αήττητοι. Όμως δεν είστε. Γι’ αυτό, να μένετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας.

    10. Δεν ξεκινάτε αμέσως τώρα 

    Επειδή λοιπόν τα λόγια είναι φτώχεια ξεκινήστε σήμερα κιόλας τις αλλαγές για να μπορέσετε να αγοράσετε στο μέλλον τη δική σας Ferrari…

    Καλή επιτυχία!

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/amancio-ortega-antipalo-deos-tou-bill-gates-o-monachikos-mr-zara-ine-episimos-o-plousioteros-ston-kosmo/72824

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ