ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΔΕΗ, ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και 36.344.000 μετοχών εκδόσεώς της (οι «Ίδιες Μετοχές»), κατά το χρονικό διάστημα από 02.03.2023 μέχρι και 08.03.2023, αγόρασε μέσω συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνολικά 287.500 Ίδιες Μετοχές.
Κατόπιν των ανωτέρω αγορών, η ΔΕΗ κατέχει συνολικά 8.006.203 μετοχές εκδόσεώς της, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,0959% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Qualco: Εξαγόρασε το 30% της Indice
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Χαλαρώνει τους περιορισμούς στις εκπομπές μεθανίου από πετρελαιοπηγές για να μειώσει το κόστος
- ΔΟΑΕ: Δεν εντοπίστηκαν προσπάθειες ανακατασκευής πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν
- Φλάβιο Μπολσονάρο: Στις ΗΠΑ μετά την εκλογική ήττα – Ακυρώθηκαν τα διαβατήριά του
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Η Μέση Ανατολή μπορεί να λύσει τα προβλήματά της χωρίς την ανάμιξη των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.