ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των μετοχών και η αστυνομία, το μυστικό του Στάσση και της ΔΕΗ, τα χρόνια πολλά του Τόλη και οι φέτες Σβαν, οι κρίσιμες ώρες για Παπανδρέου-Μουζάκη-Θάνου, το transformation της Metlen, ποιοι είναι έξαλλοι με τον Τσάφο, και η χαρισματική εγγονή του Προκοπίου
Ανακοίνωση – απάντηση σε δημοσιεύματα για το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών της ΔΕΗ δίνει η επιχείρηση με αποψινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Το πρόγραμμα Αγοράς και Διάθεσης Μετοχών ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΗ στις 4.06.2021, με εντολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να ξεκινήσει την επαναγορά μετοχών.
Ωστόσο, λόγω της Ενεργειακής Κρίσης, το δικαίωμα δεν έχει ασκηθεί ούτε πρόκειται όσο διαρκεί η κρίση.
Κατά συνέπεια, τα δημοσιεύματα για bonus 1.856.000 μετοχών στα στελέχη της ΔΕΗ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Διαβάστε επίσης
Αθανάσιος Δαγούμας (ΡΑΕ): Δείχνει ΔΕΗ και Κώστα Σκρέκα για ρήτρα αναπροσαρμογής
ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Πιο κοντά τα 50 MW σε πλωτά φωτοβολταϊκά στη Βόρεια Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Διχάζει την παγκόσμια πολιτική σκηνή αλλά απογειώνει μετοχές με μια του δήλωση
- Έτοιμα Φαγητά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Άριστη ποιότητα, σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά»
- Αγαπηδάκη για χανταϊό: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα
- Ο Παπασταύρου ξαναβάζει το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.