• Crypto: Γιατί η προπώληση Mushe Token (XMU) είναι ευκαιρία

    Η γρήγορη επιτυχία του XMU φαίνεται ότι θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της προπώλησης, κάτι που θα ευνοήσει τους πρώτους επενδυτές, καθώς η τιμή του token θα συνεχίσει να αυξάνεται, λόγω της ζήτησης που υπάρχει και της περιορισμένης προσφοράς
    Δημοσιεύτηκε:

    Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ξεκίνησε η προπώληση του νέου κρυπτονομίσματος Mushe Token (XMU), με πολύ καλές κριτικές από επενδυτές και αναλυτές.

    Η έναρξη της προπώλησης του κρυπτονομίσματος σηματοδότησε την έναρξη ενός ταξιδιού 77 ημερών μέχρι την κυκλοφορία του, διάστημα στο οποίο θα μπορεί να πάρει μέρος σε αυτό οποιοσδήποτε «παίκτης» της αγοράς, αρχάριος ή επαγγελματίας. Τα tokens κυκλοφόρησαν σε τιμή προσφοράς $0,005, η οποία, λόγω της ζήτησης που υπήρξε την πρώτη ημέρα, έχει σημειώσει ήδη σημαντική άνοδο, που υπερβαίνει το 380%, στα $0,024.

    Η γρήγορη επιτυχία του XMU φαίνεται ότι θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της προπώλησης, κάτι που θα ευνοήσει τους πρώτους επενδυτές, καθώς η τιμή του token θα συνεχίσει να αυξάνεται, λόγω της ζήτησης που υπάρχει και της περιορισμένης προσφοράς. Η Mushe World, που είναι ο δημιουργός του token, δήλωσε ότι στις 4 Ιουλίου στοχεύει σε μια τιμή εκκίνησης περίπου στα $0,05. Αν όλα πάνε καλά, και η τιμή στόχος επιτευχθεί ή ξεπεραστεί, τότε η προπώληση του Mushe Token (XMU) θα δώσει σε αυτούς που επένδυσαν κατά την προπώληση κέρδη 1000%. Αν και αυτά τα κέρδη δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στην περίπτωση των νέων κρυπτονομισμάτων, μια αύξηση της τάξης του 1000% θα φέρει το Mushe ανάμεσα στα 10 tokens που έχουν κορυφαία απόδοση, καθιστώντας την αγορά του κρυπτονομίσματος XMU ευκαιρία για όποιον θέλει να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό του.

    Κάτι περισσότερο από ένας γρήγορος τρόπος κέρδους

    Οι υψηλές αποδόσεις των κρυπτονομισμάτων κάνουν πολλούς να αμφιβάλλουν για τη βιωσιμότητα της αγοράς. Στην αγορά εισέρχονται καθημερινά πολλοί νέοι παίκτες, με δέλεαρ τις εκπληκτικές προοπτικές ανάπτυξης. Προοπτικές που παρομοιάζονται με τη «φούσκα» των «dot com», με την οποία συγκρίνονται συνεχώς τα κρυπτονομίσματα. Όμως, όπως συνέβη και στην περίπτωση των «dot com», μπορούμε να περιμένουμε ότι θα υπάρξουν projects που θα επιβιώσουν και θα ανοίξουν τον δρόμο για το μέλλον. Μια ματιά στο Mushe Token Litepaper δείχνει ότι το XMU είναι ένα project που ήρθε για να μείνει, περιλαμβάνοντας πολλά περισσότερα από ένα κρυπτονόμισμα.

    Σύντομα, αναμένουμε να δούμε και τα εξής:

    * Το Mushe Wallet: μία εφαρμογή που διευκολύνει την αγορά, την πώληση και τη μεταφορά crypto assets.

    * Το Mushe Swap: ένα ανταλλακτήριο De-Fi, που θα μοιάζει με το UniSwap και το Pancake Swap και θα επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει κρυπτονομίσματα σε πολλά δίκτυα blockchain.

    * Το MusheVerse είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή προσφορά της Mushe μέχρι στιγμής: ένα ψηφιακό σύμπαν ηλεκτρονικών καταστημάτων και τραπεζικών εγκαταστάσεων όπου θα χρησιμοποιείται ως κύριο νόμισμα το XMU.

    Το XMU της Mushe θα χρησιμοποιείται τόσο στον πραγματικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο. Σχεδιάζεται να είναι συμβατό με πολλαπλά metaverse και να ανταλλάσσεται εύκολα με το επίσημο κρατικό νόμισμα, χωρίς να χρειάζεται να περάσει από τη μακροχρόνια διαδικασία χρήσης πολλαπλών πορτοφολιών και ανταλλαγών.

    Μάθετε περισσότερα για το Mushe (XMU)

    Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.mushe.world/

    Εγγραφή στην Προπώληση: https://portal.mushe.world/sign-up

    Telegram: https://t.me/MusheWorldXMU

    Twitter: https://twitter.com/Mushe_World

    Instagram: https://www.instagram.com/mushe_world/