ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έναρξη της διαδικασίας που θα οδηγήσει στην υποβολή προσφορών από υποψήφιους επενδυτές ανακοίνωσε η Creta Farms. Όπως έγινε γνωστό, έως σήμερα έχουν ήδη εκδηλώσει εγγράφως και επίσημα ουσιαστικό ενδιαφέρον επτά (7) επενδυτικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επιπλέον, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και από έτερους υποψηφίους επενδυτές, οι οποίοι αναμένεται να προβούν σε έγγραφη και επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ως άνω διαδικασία.
Η φάση αυτή ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Μέχρι τότε, τα ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα θα υποβάλλουν μη δεσμευτικές προσφορές και σχετικά συμπληρωματικά στοιχεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, ανάμεσα στους υποψήφιους επενδυτές φέρεται να είναι μια μεγάλη ισπανική εταιρεία που εξειδικεύεται στο Jamon (ισπανικό αλλαντικό), καθώς και ένας ιταλικός όμιλος τροφίμων.
Στους επιχειρηματίες που έχουν δηλώσει πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβάλουν προσφορά είναι ο Β. Κάτσος της Pharmathen μέσω του επενδυτικού του κεφαλαίου VNK Capital και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Chipita. Στον κύκλο των ενδιαφερόμενων ανήκει και ο ομογενής επιχειρηματίας Θ. Δουζόγλου, ο οποίος είχε δηλώσει έτοιμος να επενδύσει τουλάχιστον 15 εκατ. Ευρώ για την απόκτηση της εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
