• Business

    Creta Farms: Αντικατάσταση των διευθυντικών στελεχών

    • NewsRoom


    Η εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε. σε εφαρμογή της παραγράφου 4.1.3.1.5 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 6 του Ν. 3340/2005 και τα άρθρα 2 και 3 της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει τις κάτωθι αλλαγές διευθυντών στελεχών:

    Η κα. Χαλιώτη Ελένη ανέλαβε καθήκοντα Οικονομικής Διευθύντριας της Εταιρείας. Η κα. Χαλιώτη έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Deree , είναι κάτοχος PgD στην Οικονομική Ανάπτυξη από το University of Kent, καθώς επίσης ΜΒΑ και ΜSc in Risk Management, από το ALBA. Έχει εργαστεί στις οικονομικές υπηρεσίες επιχειρήσεων, Ελληνικών και πολυεθνικών, σε Διευθυντικές θέσεις: Prenatal, Τηλέτυπος Α.Ε.-MEGA CHANNEL, Eurest Α.Ε. (μέλος του ομίλου Accor), Oracle. Τα τελευταία 14 έτη διατέλεσε Οικονομική Διευθύντρια και C.O.O. στην Καραμολέγκος Α.Ε., στην Ανδρομέδα Α.Ε. και στη ΣΕΚΑΠ Α.Ε.

    Επίσης ο κ. Τσομάκος Νικόλαος αναλαμβάνει από 17.12.2018 καθήκοντα Eσωτερικού Ελεγκτή της Εταιρείας. Ο κ. Τσομάκος διαθέτει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του εσωτερικού ελέγχου έχοντας εργαστεί επί σειράς ετών ως Εσωτερικός Ελεγκτής και Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου στις εταιρίες Toyota Hellas Group -Inchcape PLC Group και Vivartia Group και ως Εξωτερικός Ελεγκτής στην Price Waterhouse Coopers SA

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Creta Farms: Νέο μέλος στο ΔΣ ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Creta Farm: Αυξημένες πωλήσεις κατά 10,8% στο α΄ εξάμηνο του 2018



    ΣΧΟΛΙΑ