ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα έργα ανέλαβε η εταιρεία Convert Group το πρώτο τρίμηνο του 2019 και συγκεκριμένα στο Λουξεμβούργο, στην Πολωνία, στη Ρουμανία και στην Τουρκία.
Τα νέα συμβόλαια υπεγράφησαν με τις πολυεθνικές εταιρείες Rakuten, Philip Morris International και BIC και αφορούν έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και omnichannel retail στις τοπικές αγορές.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η επέκταση της Convert Group στο εξωτερικό γίνεται σε στρατηγική συνεργασία με τρεις παγκόσμιους κολοσσούς. H Philip Morris International αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα digital transformation cases στον κόσμο, το οποίο η Convert Group ενεργά υποστηρίζει από το 2016 στην Ελλάδα με την συνεργασία της με την Παπαστράτος (θυγατρική της Philip Morris International). Ο ιαπωνικός κολοσσός Rakuten, δραστηριοποιείται στις ασιατικές χώρες και πλέον επεκτείνεται με μεγάλη ταχύτητα και στην Ευρώπη, ανταγωνιζόμενος εταιρείες όπως η Amazon και το Αlibaba με ετήσιο online τζίρο που ξεπερνά τα 9 δισ. ευρώ. Tέλος η BIC, με παρουσία σε 160 χώρες είναι ένα από τα πιο αγαπητά brands παγκοσμίως και προετοιμάζεται δυναμικά για την digital στρατηγική της».
Η Convert Group σύντομα θα ανακοινώσει και την επέκτασή της σε νέες χώρες στην Ευρώπη με τοπικές υλοποιήσεις της παγκόσμιας καινοτομίας του eRetail Audit, της πλατφόρμας που μετράει μερίδια αγοράς για τα καταναλωτικά προϊόντα στους κλάδους του ηλεκτρονικού σούπερ μάρκετ και του ηλεκτρονικού φαρμακείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλληνας ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Εταιρείας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο 1,5 ευρώ η δεσμευτική προσφορά από το Oaktree για το Ιασώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευ. Σπανός (Βιοϊατρική): 25 νέα διαγνωστικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.