• Business

    Χρυσή “καλοκαιρινή” διάκριση για το Adorno Beach Hotel & Suites


    Με το χρυσό Βραβείο στην κατηγορία ‘Summer Stay’ στα Tourism Awards 2022 βραβεύτηκε το ξενοδοχείο Adorno Beach Hotel & Suites, ξεχωρίζοντας ακόμα μία φορά για την μοναδική εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών που προσφέρει στους επισκέπτες του.

    Τα  βραβεία – θεσμός, που αποτελούν μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό, διοργανώθηκαν για 9η χρονιά από την Boussias Communications τη Δευτέρα 9 Μαΐου, επιβραβεύοντας και φέτος τους πρωτοπόρους και καινοτόμους του κλάδου.

    Από το 2019 που άνοιξε τις πύλες του, το Adorno Beach Hotel & Suites έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τον μοναδικό συνδυασμό κομψότητας, κλασικού κυκλαδίτικου στυλ και μποέμ αισθητικής που διαπνέει.

    Μετά την διάκριση στα Βραβεία Greek Hotel of the Year 2021 και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών σε πλατφόρμες κρατήσεων να αγγίζουν σχεδόν το απόλυτο «Άριστα», το Adorno αποδεικνύει κάθε χρόνο ότι η εγκάρδια φιλοξενία, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση είναι απαραίτητα συστατικά μίας αξέχαστης καλοκαιρινής -και όχι μόνο- εμπειρίας.

    «Σε μία απαιτητική καθημερινότητα, οι στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών αποδράσεων έχουν αποκτήσει τεράστια σημασία για όλους μας. Γι’ αυτό κάθε επισκέπτης αποτελεί για εμάς μία προσωπική πρόσκληση: Να καταφέρουμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που δείχνει όταν μας επιλέγει και να του προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία διακοπών όπως την έχει ονειρευτεί.

    Η διάκριση στην κατηγορία ‘Summer Stay’ στα Tourism Awards 2022, δίνει στην ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσει να δημιουργεί ξεχωριστές εμπειρίες φιλοξενίας στον Ορνό της Μυκόνου. Στο Adorno μας», δήλωσε η κα Ζωή Κόσσυφα, Γενική Διευθύντρια του Adorno Beach Hotel & Suites.

     



    ΣΧΟΛΙΑ