• Business

    «Χρυσή» επένδυση με 5άστερο ξενοδοχείο στην Κύπρο

    • NewsRoom


    Σε μια μεγάλη επένδυση ύψους 27 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη πολυτελούς ξενοδοχείου στην Πάφο της Κύπρου, προβαίνει η Hortitsa Trading Limited, με επένδυση 3,3 εκατ. ευρώ και συμμετοχή 30% της Amathus.

    Πρόκειται για το πεντάστερο ξενοδοχείο AMAVI HOTEL, το οποίο υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το αργότερο έως τον Μάρτιο 2019. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει συνολικά 155 πολυτελή δωμάτια, μόνο και αποκλειστικά για ζευγάρια. H ανέγερση του ξενοδοχείου θα γίνει από την Kanika Group.

    H Amathus Publίc Limited θα συμμετέχει στην εταιρεία Hortitsa Trading Limited, η οποία αναπτύσσει το νέο ξενοδοχείο, με ποσοστό 30% και η επένδυση της θα ανέλθει στο ποσό των 3.300.300 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο 70% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου θα κατέχεται από την Kanika.

    Η εν λόγω επένδυση είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής απόφασης της Amathus Public Limited για συμμετοχή σε πολυτελή ξενοδοχεία και αναμένεται ότι Θα συνεισφέρει θετικά τόσο στα οικονομικά αποτελέσματα όσο και στη ρευστότητα του Συγκροτήματος της Amathus.

    Με πληροφορίες από το mygreekholiday.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ AΚΟΜΑ: Αυτό το αρχοντικό κοστίζει 80 εκατ. δολάρια (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφορία έτοιμη για όλα: Θα χτυπήσει με αυτόματες κατασχέσεις και μηδενισμό περιόδου χάριτος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι για τον σεισμό που «χόρεψε» Αττική και Πελοπόννησο – Τι τους προβληματίζει



    ΣΧΟΛΙΑ