• Έρευνα ΣΕΒ: Αυτά είναι τα 11 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση

    1/2 γυναικων αντιμετωπιζει δυσχέρειες στην επαγγελματικής της πορεία

    Business

    Χρηματοδότηση επιχειρήσεων με μερικά κλικ

    • NewsRoom

    Συνομιλήστε με τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο και κάντε αίτηση για τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και χωρίς επίσκεψη στην τράπεζα.

    Σε μία χρονιά κατά την οποία η είσοδος σύγχρονων τεχνολογιών σε πολλούς τομείς της ζωής μας επιταχύνθηκε με αφορμή την υγειονομική κρίση που διανύουμε, είναι λογικό αυτές οι αλλαγές να έχουν μεταβάλει τόσο τον τρόπο που εργαζόμαστε όσο και αυτόν που επικοινωνούμε με υπηρεσίες και οργανισμούς.

    Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει σημαντικά κάθε κομμάτι της εργασιακής μας πραγματικότητας, αλλά και την επιχειρηματικότητα συνολικά. Παράλληλα, το γεγονός ότι γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτος ο τρόπος που κινείται η αγορά κάνει επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα ευελιξίας και άμεσης δράσης – κανείς δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου για να προετοιμαστεί για το επόμενο βήμα. Οι χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούν μετακινήσεις, πολύπλοκες αιτήσεις, πολλαπλές εγκρίσεις.

    Αναφερόμενοι στον επιχειρηματία πελάτη, διαφορετική (και πιο εξελιγμένη) είναι τον τελευταίο χρόνο η σχέση με την Τράπεζα που εξυπηρετεί τις ανάγκες του, καθώς οι κανόνες αποστασιοποίησης έχουν μεταφέρει πολλές από τις διαθέσιμες υπηρεσίες online, περιορίζοντας την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία. Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει (και) στην τραπεζική και μαζί της φέρνει ακόμη και τη δύναμη της βιντεοεπικοινωνίας.

    Το v-Banking μέσο επικοινωνίας με τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο

    Πέρα από το e-Βanking, που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μία πραγματικότητα, στη ζωή μας έχει μπει πλέον και το v-Banking. Ειδικότερα, στην περίπτωση που είστε επιχειρηματίες πελάτες, η δυνατότητα βιντεοεπικοινωνίας με τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο, ακόμη και από απόσταση και χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, αποτελεί μία επιλογή που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και σας γλιτώνει από χαμένο χρόνο. Μπορείτε να κλείσετε το online ραντεβού σας και να λύσετε κάθε απορία που αφορά την επιχείρησή σας, από το γραφείο ή το σπίτι που τηλεργάζεστε, εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις.

    Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και θα σας διευκολύνει σε πολλές περιστάσεις. Στο v-Banking έχουν πρόσβαση επιχειρήσεις μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του e-Banking (εάν δεν έχετε, μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε εγγραφή στο e-Banking για επιχειρήσεις). Από το ημερολόγιο μπορείτε να βλέπετε online τη διαθεσιμότητα του Επαγγελματικού σας Συμβούλου, ενώ έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσα από μία διαδραστική παρουσίαση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας και να παρακολουθείτε την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησής σας.

    Ο Επαγγελματικός σας Σύμβουλος θα αποτελέσει αρωγό σας σε ό,τι χρειάζεστε σχετικά με τις υπηρεσίες της Τράπεζάς σας, καθώς μαζί του μπορείτε να κάνετε περιήγηση σε online αιτήσεις στο e-Banking για τις εργασίες της επιχείρησής σας, έχοντας την καθοδήγησή του βήμα-βήμα. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της βιντεοκλήσης, μπορεί να σας κατευθύνει σωστά στις αποφάσεις τις οποίες πρέπει να λάβετε, καταγράφοντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αλλά και προτείνοντας τις κατάλληλες χρηματοδοτικές λύσεις, με το Business Check up.

    Επιπλέον, έχετε πολλές περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορείτε να ανταλλάσσετε αρχεία με την Τράπεζά σας γρήγορα και να τα αποθηκεύετε με ασφάλεια στον προσωπικό διαδικτυακό χώρο που σας παρέχεται από την υπηρεσία, ενώ έχετε ακόμη τη δυνατότητα να δημιουργείτε διασκέψεις, να τις αποτυπώνετε στο προσωπικό ημερολόγιό σας και να ενημερώνετε το ημερολόγιο της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε.

    Και, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το v-Banking είναι μια δωρεάν υπηρεσία και φυσικά απόλυτα ασφαλής, καθώς εφαρμόζεται προηγμένη τεχνολογία με πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης, ενώ προστατεύονται απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που χρησιμοποιεί η Τράπεζα στις υπηρεσίες της.

    Τηλεργασία με παρακολούθηση: Πάνω από το 50% των υπαλλήλων εργάζονται παραπάνω από το κανονικό

    Χρηματοδότηση της επιχείρησής σας χωρίς επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα

    Η νέα υπηρεσία e-xρηματοδότηση, η οποία είναι διαθέσιμη για επιχειρηματίες πελάτες, αξιοποιεί κάθε μορφή online επικοινωνίας για να σας προσφέρει με ευκολία όλα όσα θα είχατε αν βρισκόσασταν στην Τράπεζα. Μέσω αυτής, μπορείτε να αιτηθείτε χρηματοδότηση μέσω e-Banking, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε και με τη συμβουλευτική υποστήριξη του Επαγγελματικού Συμβούλου v-Banking.

    Η χρηματοδότηση καλύπτει τις ανάγκες σας σε κεφάλαια κίνησης για την απαιτούμενη ρευστότητα στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας με προνομιακούς όρους για τις πληρωμές των υποχρεώσεών σας, καθώς και ευκαιρίες ανάπτυξης. Επιπλέον, σας προσφέρει δυνατότητα λήψης δανείων για επαγγελματική στέγη ή εξοπλισμό για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη λειτουργία της επιχείρησής σας με προγράμματα χρηματοδότησης.

    Αξιοποιώντας το ασφαλές περιβάλλον του e-Banking, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για αίτηση χρηματοδότησης μέσω ειδικής φόρμας, συμπληρώνοντας το ποσό που χρειάζεται και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι χρειάζεται μόνο ένα έγγραφο για τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής σας (Ε3 ή Ε9 για εταιρεία με βιβλία Β’ ή Γ’ κατηγορίας αντίστοιχα) και έτσι δεν μπλέκετε με γραφειοκρατικές διαδικασίες που μπορεί να σας κουράσουν.

    Μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας, ακολουθεί κλήση από την Τράπεζα για να προγραμματιστεί το ραντεβού με Επαγγελματικό Σύμβουλο v-Banking. Μέσω βιντεοκλήσης, ο Επαγγελματικός Σύμβουλος καταγράφει τις ανάγκες της επιχείρησής σας και προτείνει κατάλληλες χρηματοδοτικές λύσεις με βάση τις δυνατότητες και τις προσδοκίες που έχετε για την επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, σας καθοδηγεί βήμα-βήμα για να ολοκληρώσετε ψηφιακά την αίτηση χρηματοδότησης και σας ενημερώνει για την εξέλιξή της.

    lockdown

    Και όλα αυτά με βασικό σημείο αιχμής και σημαντικό πλεονέκτημα την ψηφιακή υπογραφή, καθώς, όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ηλεκτρονικά, ώστε η e-χρηματοδότηση να είναι διαθέσιμη στο λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα!