• Business

    Centric: Αποκτά κτήριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας έναντι 1,9 εκατ. ευρώ

    Οντόνι Ροδόφλος, μέτοχος Centric

    Οντόνι Ροδόφλος, μέτοχος Centric


    Η Centric ανακοίνωσε ότι η κατά 100% θυγατρική Εταιρεία της, Bright Sky Properties ΑΕ, συμμετείχε στην διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που αφορούσε σε ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας και αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής με κατακύρωση στη θυγατρική Εταιρεία μας του εν λόγω ακινήτου για το ποσό των 1,9 εκατ. ευρώ.

    Το ακίνητο αυτό αποτελείται από ισόγειο, 4 ορόφους γραφείων, ενώ διαθέτει και 2 υπόγεια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και χώροι στάθμευσης. Στο ακίνητο στεγάζεται η Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού.

    Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών του πλειστηριασμού θα ακολουθήσουν άμεσα με την καταβολή του εκπλειστηριάσματος και των τελών χρήσης.

    Η επενδυτική αυτή κίνηση εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου της Centric για την ανάπτυξη ισχυρού χαρτοφυλακίου ακινήτων, με στόχο την επίτευξη ικανοποιητικών αποδόσεων από την διαχείριση και εκμετάλλευση τους.

    Ο Όμιλος μας παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για την περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου ακινήτων του, αναζητώντας τις κατάλληλες επενδυτικές ευκαιρίες.

    Διαβάστε επίσης

    Mytilineos: Αναλαμβάνει την ανάπτυξη τριών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Βρετανία – Στα 330 εκατ. ευρώ οι συμβάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ