ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, πήρε τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη απόφαση να ανακοινώσει την παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της μέχρι τις 29 Ιουνίου 2020. Θα επανέλθει με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» με εκκίνηση και αφετηρία την Αθήνα.
Ο κος Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της (CCO) Celestyal Cruises, σχολιάζει: «Κατανοούμε την αναστάτωση που ίσως προκαλεί αυτή η απόφαση και απολογούμαστε στους πολύτιμους φιλοξενούμενούς μας. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι γίνεται αντιληπτό, πως λαμβάνουμε αυτά τα απαραίτητα μέτρα με στόχο την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επιβατών, όσο και του πληρώματός μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Συλλήψεις κορυφαίων στελεχών του χρηματοπιστωτικού κλάδου για το σκάνδαλο των funds «τύπου Ponzi»
- O Τραμπ θέλει να δημιουργήσει «AI Force» για να εποπτεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Λάρισα: 14χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του
- Χούθι: Δηλώνουν ότι επιτέθηκαν σε «ευαίσθητες τοποθεσίες» στο Ριάντ και στην Ερυθρά Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.