ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ζήτηση εκδηλώθηκε από την πρώτη ημέρα της δημόσιας προσφοράς της Capital Maritime Finance για την εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Την πρώτη ημέρα της δημόσιας προσφοράς συγκεντρώθηκε το ποσό των 250 εκατ. ευρώ που συνιστά ήδη μια φορά κάλυψη της έκδοσης.
Η Δημόσια Προσφορά λήγει την Πέμπτη και οι παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τα 600 εκατ. ευρώ.
To εύρος τιμών έχει οριστεί μεταξύ 7 ευρώ έως 7,68 ευρώ και η εταιρεία θα εκδώσει έως 42.000.000 μετοχές. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εγγραφή ναυτιλιακής εταιρείας με αποκλειστική εισαγωγή του συνόλου των μετοχών της στην ελληνική αγορά.
H πρεμιέρα των μετοχών στο Χ.Α. θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η εισαγωγή της Capital Maritime Finance στο ΧΑ
70 εκατ. ευρώ βάζουν Βαρδινογιάννης, Περιστέρης, Κόκκαλης, Μυτιληναίος στην CMF του Βαγγέλη Μαρινάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ «αδειάζει» Κίμπερλι: Η Γκίλφοιλ δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου, έβγαινε με το γιο μου πριν από πολύ καιρό
- Γκιλφόιλ: Χρηματοδότης του Τραμπ δηλώνει ότι θα ασκήσει αγωγή κατά της ίδιας και των δικηγόρων της
- ΤΜΕΔΕ: Άλμα 27% στα EBITDA και ενίσχυση κεφαλαίων στα €191,5 εκατ. το 2025
- Γκιλφόιλ: Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου που υπηρέτησα στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.