• Business

    Μπ. Βωβός: Ακόμα μία αναβολή για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

    Mπάμπης Βωβός

    Mπάμπης Βωβός, Επιχειρηματίας


    Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε η «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική ΑΕ»  να προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και την έκδοση ομολογιακού δανείου, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης από το νόμο και το καταστατικό απαρτίας.

    Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, αναβλήθηκε η συζήτηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Βωβός καθώς δεν συγκροτήθηκε η ελάχιστη απαιτούμενη απαρτία κατά τη συνέχιση της Β’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της 19ης Δεκεμβρίου 2016, η οποία είχε ορισθεί και έλαβε χώρα την 16η Ιανουαρίου 2017 Δευτέρα ώρα 11 στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.

    Από τους παριστάμενους μετόχους κατά την 19η Δεκεμβρίου 2016, απείχε ένας μέτοχος, ο οποίος κατείχε 12.146.300 μετοχές, εκπροσωπών το 35,7981138% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, με αποτέλεσμα να μην συγκροτείται η ελάχιστη απαιτούμενη απαρτία για τη λήψη απόφασης.

    Ως εκ τούτου, το θέμα της ημερήσιας διάταξης δεν συζητήθηκε λόγω της έλλειψης από το νόμο και το καταστατικό νόμιμης απαρτίας. Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση των μετόχων με ανακοίνωση σχετικά με την υλοποίηση της Α.Μ.Κ. με παραίτηση των παλαιών μετόχων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυτιληναίος: Συμφωνία 60 εκατ. ευρώ της ΜΕΤΚΑ για κατασκευή νέων σταθμών παραγωγής ενέργειας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Νότια Αφρική ξεκινά εξαγωγές το νερό Θεόνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η «χρυσή» επένδυση της Παυλίδης Μάρμαρα: Δίνει €70 εκατ. στην αιολική ενέργεια



    ΣΧΟΛΙΑ