• Business

    LSE: Θα διατηρήσει τις δραστηριότητες του στο Λονδίνο μετά τη συγχώνευση με την Deutsche Boerse

    • NewsRoom
    stock


    Το London Stock Exchange Group (LSEG) δεν προτίθεται να μεταφέρει τις δραστηριότητες του τμήματος εκκαθάρισης συναλλαγών LCH από τη Βρετανία στη Γερμανία μετά την συγχώνευσή της με την Deutsche Boerse, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα. 

    Σύμφωνα με την μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Times, υπάρχει «αρκετή πιθανότητα» η Deutsche Boerse να μεταφέρει τη διαπραγμάτευση παραγώγων από το Λονδίνο στη Φρανκφούρτη.

    «Δεν εξετάζεται μια τέτοια κίνηση και όποιες δηλώσεις υποδηλώνουν το αντίθετο είναι ανακριβείς και εσφαλμένες… Η LSEG και η Deutsche Börse δεσμεύονται να διατηρήσουν την ισχύ και τις δυνατότητες των αντίστοιχων μονάδων τους στο Λονδίνο και τη Φρανκφούρτη», ανέφερε η LSEG σε ανακοίνωση.

    «Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να μεταφερθούν οι τοποθεσίες της Eurex ή της Clearstream από τη Φρανκφούρτη, της LCH από το Λονδίνο και τις ΗΠΑ, της Monte Titoli από το Μιλάνο και της CC&G από τη Ρώμη ύστερα από την ολοκλήρωση», πρόσθεσε.

    Η εταιρία λειτουργίας του γερμανικού χρηματιστηρίου Deutsche Boerse και η LSEG προσπαθούν να ξεπεράσουν τα ρυθμιστικά προβλήματα που καθυστερούν την συγχώνευσή τους ύψους 28 δισ. δολαρίων και προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ετοιμάζουν σκληρό Brexit και εναλλακτικό οικονομικό μοντέλο

     

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Blue Monday: Σήμερα η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου ( ; )

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κομμένη στα δύο η χώρα: Μετά την Αριάδνη έρχεται ο Βίκτωρ, με πυκνές χιονοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες



    ΣΧΟΛΙΑ