• Business

    «Αποκεφαλίζουν» την ΕΛΤΑ «Ταχυμεταφορές»

    • NewsRoom
    Σπίρτζης

    Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης


    Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, την θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων, με την απόφαση των ΕΛΤΑ για ξήλωμα της διοίκησης της εταιρείας που έχει οριστεί από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

    Μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έχει περάσει στο νεοσύστατο υπουργείο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, στο οποίο προΐσταται ο κ. Νίκος Παππάς και επομένως οι αλλαγές που δρομολογούνται φέρουν τη δική του σφραγίδα.

    Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, παραμονές Χριστουγέννων, τα ΕΛΤΑ που προορίζονται για το Υπερταμείο, συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση στις 13 Ιανουαρίου με μοναδικό θέμα την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

    Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι χρεώνουν μία σειρά από λανθασμένους χειρισμούς στην διοίκηση που κοστίζουν σε χρήμα αλλά και κύρος στα ελληνικά ταχυδρομεία.

    Η θυγατρική των ΕΛΤΑ (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) κόπηκε σε πρώτη φάση από τον διαγωνισμό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διανομή των διαβατηρίων. Ο λόγος είναι ότι στον φάκελο που υποβλήθηκε υπήρχε ένας λάθος δικαιολογητικό που παρέπεμπε σε διαγωνισμό του ΕΟΠΠΥ!

    Στο διαγωνισμό έχει μείνει η ACS του ομίλου Φέσσα και τα ΕΛΤΑ έχουν υποβάλλει ένσταση για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ! Ποιοι δεν θα πληρώσουν εισφορές (video)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 13 φόροι και αυξήσεις, που θα “γονατίσουν” την ελληνική οικογένεια το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Απλησίαστη” η βενζίνη στα νησιά – Οι νέες τιμές “Σιβηρίας” που παγώνουν τα… αυτοκίνητα και στην Αττική



    ΣΧΟΛΙΑ