ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας στις ΗΠΑ προχώρησε η Alco. Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Alco, η νέα εταιρεία, υπό την επωνυμία ΑLCO USA INC, συστήθηκε την 8/12/2016 με Μετοχικό Κεφάλαιο 100.000 δολαρίων.
Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Alco ανακοίνωσε και επίσημα την αγορά του 100% των μεριδίων της RPVAS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ έναντι 1.000€, τον περασμένο Απρίλιο. Από την συναλλαγή αυτή δεν προέκυψε επίπτωση στα Ίδια Κεφάλαια και στις πωλήσεις του Ομίλου .
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Alco ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Θυγατρικής Εταιρείας “Αλκήτας Ενεργειακή Ε. Ζουμπουλίδου & ΣΙΑ Ε.Ε” κατά 50.000 € με παραίτηση των ήδη υφισταμένων εταίρων.
Κατά συνέπεια ανακοίνωσε τη μείωση της συμμετοχής της Alco στο Μ.Κ της θυγατρικής Εταιρείας από 99% σε 1,94%. Από την συναλλαγή αυτή προέκυψε επίπτωση 82.300,88 ευρώ & 187.106 ,43 ευρώ στα Ίδια Κεφάλαια και στις πωλήσεις του Ομίλου αντίστοιχα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Δ. Δασκαλόπουλος-Ν. Νανόπουλος: Στο πλευρό μικρομεσαίων επιχειρήσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Αγγελικούση: Έκλεισε συμφωνία ρεκόρ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη από Barclays: Πώς η έκθεση του ΔΝΤ καθόρισε την απόφαση του Eurogroup
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε αυτό το κακό – Νέο πλαίσιο για οπλοκατοχή και επιχειρήσεις στην Greek Mafia
- Χρήστος Χατζηχριστοδούλου (Πρόεδρος ΕΟΔΥ): Έτσι θα λειτουργήσει το γραφείο των fake news – Τα 3 επίπεδα κινδύνου
- Τράπεζες: Ρεκόρ 15 ετών θα καταγράψει η πιστωτική επέκταση το 2025 – Τι σχεδιάζουν για αύξηση της κερδοφορίας τους
- Αρχαίοι Αιγύπτιοι και όπιο: Πιθανότατα το κατανάλωναν για ψυχαγωγικούς σκοπούς