• Business

    BriQ Properties: Απέκτησε οικόπεδα 18.083 τ.μ. στον Ασπρόπυργο

    • NewsRoom
    BriQ Properties

    Άννα Αποστολίδου


    Την απόκτηση οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 18.083 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής ανακοίνωσε η BriQ Properies.

    Τα συγκεκριμένα οικόπεδα βρίσκονται δίπλα σε ιδιοκτησία της εταιρείας, στην οποία η BriQ Properties αναπτύσσει ένα Logistics Park.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της BriQ Properties:

    Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την απόκτηση οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 18.083 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής στην θέση “Ήμερος Τόπος”, τα οποία είναι όμορα στην ιδιοκτησία της εταιρείας επί της οποίας αναπτύσσει ένα Logistics Park.

    Ως αποτέλεσμα διαδοχικών αγορών οικοπέδων τους τελευταίους 12 μήνες, σήμερα η εταιρεία έχει στην ιδιοκτησία της ενιαία οικοπεδική έκταση προς ανάπτυξη στον Ασπρόπυργο συνολικής επιφάνειας 102.813 τ.μ. επενδύοντας συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ στην αγορά των οικοπέδων.

    Η εταιρεία αναπτύσσει ήδη στην παραπάνω έκταση ένα σύγχρονο Κτίριο Αποθήκευσης και Διανομής επιφάνειας 20.764 τ.μ. και σκοπεύει να αναπτύξει και δεύτερο Κτίριο Αποθήκευσης και Διανομής, αντίστοιχων υψηλών προδιαγραφών.

    Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π., κ. Άννα Αποστολίδου δήλωσε «εξαιρετικά ικανοποιημένη με την συγκεκριμένη επένδυση καθώς η ανάπτυξη των 103 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο θα αποφέρει στο μέλλον σημαντικές αποδόσεις αλλά και δυνατότητα υπεραξίας στους μετόχους».

    Διαβάστε επίσης:

    Σταθμός Βενιζέλου: Ικανοποίηση Καραμανλή για την απόφαση του ΣτΕ για τα αρχαία ευρήματα

    Ενοίκια: Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων… πάνε ταμείο

    Ελλάκτωρ: Μηδενίζει το ποσοστό του ο Λεωνίδας Μπόμπολας



    ΣΧΟΛΙΑ