Η αναπροσαρμογή έρχεται μετά τον εξορθολογισμό των τιμών του ταξί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στοχεύει στη μικρότερη επιβάρυνση για τους επιβάτες.
Σε συνέχεια της ενημέρωσης της προηγούμενης εβδομάδας (Πέμπτη 16/6) σε οδηγούς ταξί και επιβατικό κοινό για την επιβολή της χρέωσης προμίσθωσης, η Νο1 εφαρμογή κλήσης ταξί στην Ελλάδα αποφασίζει τη μείωσή της από €2 σε €1,20 με εφαρμογή από την Παρασκευή 24/6 και ώρα 12:00 μ.μ.
Η αναπροσαρμογή έρχεται μετά τον εξορθολογισμό των τιμών του ταξί από το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να μειωθεί η επιβάρυνση των επιβατών.
Η αρχική απόφαση έχει επιφέρει ήδη υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για τους επιβάτες, ενισχύοντας παράλληλα το εισόδημα των οδηγών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη από τις πρώτες μέρες εφαρμογής του μέτρου, 8 στους 10 επιβάτες της BEAT εξυπηρετούνται άμεσα, καθώς οι 8.000 συνεργαζόμενοι οδηγοί ταξί διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές. Παράλληλα, την τελευταία εβδομάδα καταγράφεται 5% αύξηση στις διαδρομές που ολοκληρώνονται μέσα από την εφαρμογή.
Με τη ζήτηση για υπηρεσίες ταξί να αυξάνεται συνεχώς – και συνολικά 61% σε σχέση με το 2019 – η εταιρεία υποστηρίζει διαρκώς τους συνεργαζόμενους οδηγούς της ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επιβάτες. Η ανάγκη στήριξης του εισοδήματος των οδηγών είχε ερευνηθεί* και γνωστοποιηθεί από την εταιρεία, ενώ οι ταυτόχρονες και επακόλουθες καθυστερήσεις στην εύρεση ταξί την έκαναν επιτακτική.
Η BEAT θα συνεχίσει να παρακολουθεί την αγορά και να αξιολογεί διαρκώς τόσο την εν λόγω απόφαση όσο και τα αποτελέσματά της, ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό και την απαραίτητη στήριξη στους οδηγούς συνεργάτες της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Τραμπ: Διαψεύδει ότι καταστράφηκαν 5 αμερικανικά αεροσκάφη μετά από πυραυλική επίθεση του Ιράν – Επίθεση σε NYT και WSJ
- Το Μεσολόγγι υποδέχεται την «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» – 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Η βουτιά των μετοχών και οι εταιρείες «κατσαρίδες», γιατί είναι ελκυστικές οι τράπεζες, ο ιδιώτης της ΕΥΔΑΠ, η επένδυση της Λάτση, η «ζαριά» του Τοπούζογλου, η ήττα Οικονόμου από Τσαντάνη και η τάπα του Παπασταύρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.