• Business

    ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης

    • NewsRoom


    Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να επεκτείνει και να αναβαθμίζει το δίκτυό της εγκαινιάζοντας ένα νέο κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για την επέκταση και την αναβάθμιση του δικτύου και των υποδομών της, εγκαινίασε το καινούργιο της κατάστημα στη διεύθυνση Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 54, στο Ηράκλειο.

    Αυτή η νέα προσθήκη έρχεται να ενισχύσει την παρουσία της στο Ηράκλειο με το 7ο κατάστημα ΑΒ, αποτελώντας για την εταιρεία μια ακόμη σημαντική επένδυση, που ενισχύει την τοπική κοινωνία και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

    Πρόκειται για το 2ο κατάστημα στην ίδια περιοχή, έκτασης 1.130 τ.μ., το οποίο παρέχει, μεταξύ άλλων, οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φούρνο (Bake off) και έτοιμα γεύματα με εξαιρετικής ποιότητας προτάσεις, ψυγεία με τυποποιημένα τυριά και αλλαντικά, σε ποικιλία από διάφορες γεύσεις, καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας.

    Το ολοκαίνουργιο κατάστημα ΑΒ, το οποίο απασχολεί 39 άτομα προσωπικό, άρτια καταρτισμένο, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα για άνετες και ασφαλείς αγορές και γρήγορη εξυπηρέτηση, καθώς διαθέτει 4 ταμεία, 3 σημεία για self-check out (κάρτας και μετρητών), είσοδο / έξοδο σε κάθε όροφο, 21 θέσεις στάθμευσης και χώρο για take away καφέ (grab n go).

    Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως για διάστημα 2 εβδομάδων, από την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, έως και την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν έκπτωση 10% στις αγορές τους. Παράλληλα, μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένες κατηγορίες έως 30/11 για τα καθημερινά τους ψώνια, και πιο συγκεκριμένα 15% στο ελληνικό μοσχάρι και ελληνικό κρητικό χοιρινό από την Krivek, -20% στα Φρουτολαχανικά, -25% στα Κρητικά τυριά, -30% στα Κρητικά Κρασιά, ενώ πολλές ακόμα εκπλήξεις θα τους περιμένουν εντός του καταστήματος.

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα πως στόχος της είναι να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, διευρύνοντας σταθερά το δίκτυό της και προσφέροντας πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και προσιτές τιμές για όλους.

    ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

    Διαβάστε επίσης:

    Dronamics-ΕΛΤΑ: Πρόθεση συνεργασίας για τις πρώτες παραδόσεις ταχυδρομείου με cargo drone στην Ελλάδα

    Πρώτη θέση για τους Έλληνες εφοπλιστές στα ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας – Πόσα πλοία έχουν παραγγείλει

    Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τι θα προσφέρει το νέο τιμολόγιο – Οι επιδοτήσεις για θέρμανση από ηλεκτρική ενέργεια



    ΣΧΟΛΙΑ