ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου με εμπράγματες εξασφαλίσεις, ποσού 125 εκατ. ευρώ κατ΄ ελάχιστον έως 175 εκατ. ευρώ αποφάσισε να προχωρήσει η Attica Συμμετοχών, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε αποκαλύψει το mononews από τις 13 Απριλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, σύμφωνα με το Ν.3556/2007 και τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την από 08.07.2019 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου με εμπράγματες εξασφαλίσεις, σύμφωνα με τον ν.4548/2018, ποσού εκατόν είκοσι πέντε εκατομμυρίων ευρώ (ευρώ 125.000.000) κατ’ ελάχιστον και έως εκατόν εβδομήντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ (ευρώ 175.000.000), τη διάθεση των ομολογιών μέσω δημόσιας προσφοράς, υπό την αίρεση της λήψης των σχετικών εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και την υποβολή αιτήσεως για την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η υλοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς.
Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό με νεότερες ανακοινώσεις για τη δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου και τη διενέργεια της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BBC-Πόλεμος στην Ουκρανία: 128.115 νεκροί στρατιωτικοί οι επιβεβαιωμένες απώλειες του ρωσικού στρατού
- Reuters: Η ΕΕ αναζητά να κλείσει “παράθυρα” για ροή ρωσικού φυσικού αερίου
- Μπέσεντ για Fed: Να γίνει πλήρης αναθεώρηση – Να υπάρξει αμερόληπτη επανεξέταση ολόκληρου του θεσμού
- Ευρωαγορές: Πιέσεις έφερε η ασθενής έκθεση για την απασχόληση στις ΗΠΑ – Κέρδη 2,8% για την Orsted
