ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η περίπτωση του ΟΠΑΠ δείχνει να μην έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων, καθώς αντιμετωπίζεται πάντοτε σαν τη “χήνα που κάνει τα χρυσά αυγά” από την κυβέρνηση, αναφέρει η χρηματιστηριακή, Alpha Finance με αφορμή και τον τελευταίο ειδικό φόρο, στο €0,05 ανά στήλη, που επέβαλε.
Χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ από την εν λόγω χρηματιστηριακή, στα 6 από 9,4 ευρώ, ενώ η χρηματιστηριακή δίνει και σύσταση “neutral” για τον τίτλο, καθώς τα VLTs δεν συνυπολογίζονται πλέον στο βασικό της σενάριο.
Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει επίσης ότι δεν συμπεριλαμβάνει πλέον τα VLTs στο βασικό της σενάριο, καθώς είναι σαφές ότι η κυβέρνηση δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει το πλαίσιο λειτουργίας τους.
Αν και η Alpha Finance σημειώνει ότι στα τρέχοντα επίπεδα, η αποτίμηση του OΠΑΠ είναι “δίκαιη”, σημειώνει ότι τα αρνητικά νέα έχουν αποτιμηθεί και υπάρχει ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Pagani παρουσιάζει το Huayra Codalunga Speedster
- Ιδρύεται το πρώτο κέντρο ημιαγωγών στην Ελλάδα – Ο στόχος για είσοδο στην αγορά του €1 τρισ.
- Praktiker: Η κίνηση του Πρεμ Γουάτσα που ανακατεύει τον κλάδο του DIY στην Ελλάδα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Το Μάρτιο του 2026 η Aegean πετάει στην Ινδία -Νέο κεφάλαιο για την εταιρεία
