• Business

    Δημήτρης Κοντομηνάς στο mononews.gr: Εγω κατεβαίνω μόνος μου στην μάχη των τηλεοπτικών αδειών 

    • Contributor
    Δημήτρης Κοντομηνάς

    Δημήτρης Κοντομηνάς. Επιχειρηματίας. Μέτοχος Alpha TV


    Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να ξεκινήσει η διαδικασία προκήρυξης για τις τηλεοπτικές άδειες και η προθεσμία υποβολής των φακέλων από τους ενδιαφερόμενους θα διαρκέσει 45 ημέρες. Η μάχη που θα δοθεί αναμένεται να είναι σκληρή καθώς οι άδειες είναι λίγες (4 η 5) και όπως φαίνεται οι επιχειρηματίες περισσότεροι. Ενας από τους επιχειρηματίες που ετοιμάζεται να διεκδικήσει την μια από τις άδειες είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς βασικός μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

    Ομως τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι φήμες ότι ο ίδιος έχει βρει συνεταίρους προκειμένου να συμμετάσχει στην δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών. Μιλώντας στο mononews.gr ο επιχειρηματίας διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

    Οπως εξήγησε “πράγματι με έχουν πλησιάσει πολλοί αλλά εγώ δεν έχω λόγο να συμμαχήσω με κανέναν. Θα κατεβώ μόνος μου στην μάχη , με δικές μου δυνάμεις. Ο ανταγωνισμός δεν με φοβίζει ” επισημαίνει.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς  ποτέ δεν συμμάχησε με Έλληνα επιχειρηματία για τις δουλειές που έκανε κατά το παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο ότι την Nova Bank την δημιούργησε “παρέα” με τον Πορτογαλλικο όμιλο BCP ( η Novabank έχει συγχωνευθεί με την Τραπεζα Πειραιως) ενώ παλαιότερα και στον Alpha Tv είχε συμμαχήσει με τον πολυεθνικό όμιλο του RTL.

    Τονιζεται ότι στις 9-10 Μαΐου θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των φακέλων, η οποία έχει διαρκέσει 45 ημέρες, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής ενστάσεων, σύμφωνα με όλες τις πρόνοιες του νόμου.

    Διαβάστε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/giati-o-filippopoulos-ta-vazi-tin-kivernisi-aformi-ton-tourko-megistana-tis-tileorasis/42727

    Διαβάστε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/ekplixi-pou-pontari-o-anthropos-pou-evgale-1-dis-dol-apo-tin-krisi-sto-petreleo/42986

     

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/giorgos-prokopiou-2500-akinita-ependii-xana-sti-naftilia/42505



    ΣΧΟΛΙΑ